ANELI IZVRIJEĐALA GLEDAOCE: Odrekla se Janjuša, pa izrekla NAJSTRAŠNIJE RIJEČI – publika Elite joj ovo NEĆE OPROSTITI!

ANELI IZVRIJEĐALA GLEDAOCE: Odrekla se Janjuša, pa izrekla NAJSTRAŠNIJE RIJEČI – publika Elite joj ovo NEĆE OPROSTITI!

Aneli Ahmić ušla u crveno, pa izvrijeđala gledaoce “Elite”!

U današnjem izdanju emisije “Pitanja gledalaca” došlo je do novog sukoba “rijaliti majke i sina”, Aneli Ahmić i Uroša Stanića. Voditeljica Maša Mihailović pročitala je pitanje Aneli, nakon čega je ova takmičarka pobjesnila.

– Aneli, da li te je sramota da Uroša toliko vrijeđaš, a jedini je bio uz tebe kad ti je bilo najteže? – glasilo je pitanje za Aneli, koje je pročitala voditeljica.

Ne želim ga blizu sebe. Želim tom gledaocu da dođe ovdje i da vidi kakav je on zapravo! – odbrusila je Aneli.

– Ja njoj na ovim riječima ne zamjeram. Ona nije pri sebi, rekla je da je Janjuš ne zanima. Bio sam uz nju kad su je ljudi najgore vrijeđali ovdje i pričali svašta. Prvi je Munja o njoj pričao najgore sve! – ustao je Uroš, a Aneli je dodatno pobjesnla, pa izvrijeđala gledaoce.

– On ide kod Džastina, žali se, pa gledaoci šalju pitanje. Gledaoci, najedite mi se g*va*a vi takvi! – poručila je Ahmićeva i šokirala svoje cimere.

– Ja šaljem ljubav i podršku! Ona sad govori o sebi! Ja ovo nisam zaslužio, jer sam uvijek bio tu uz nju! – zaključio je Stanić.

– Molila bih da taj gledalac dođe ovdje, provede 24 časa sa nama i da vidi šta Uroš nama radi! Fino ste ga probudili, aktivirali, da nas ovdje maltretira. J*bem ti mamu u usta. Smeće malo raspalo, mrš, operi se – dodala je Aneli, pa opsovala Urošu majku.