DRAMA U SUDNICI! MILJANA KECMANOVIĆ VIDJELA SUPRUGA, PA OVAKO REAGOVALA: Kostina majka još jednom ŠOKIRALA!

DRAMA U SUDNICI! MILJANA KECMANOVIĆ VIDJELA SUPRUGA, PA OVAKO REAGOVALA: Kostina majka još jednom ŠOKIRALA!

Danas je pred Višim sudom u Beogradu počelo suđenja ocu i majci dječaka ubice koji je 3. maja 2023. godine izvršio masakr u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar”, uzrokujući smrt devetoro djece i čuvara škole. Kako javljaju naši reporteri sa terena, Vladimir Kecmanović je posljednji ušao u sudnicu i to u trenutku kada su svi sedeli. Kada je kročio u sudnicu, Miljana Kecmanović je zaplakala.

Kako smo ranije pisali, Miljana je među prvima stigla ispred sudnice i bila je hladna, a na momente se vidjelo da se osmjehivala, javlja Republika.

Postavlja se pitanje zbog čega promena raspoloženja “hrabre žene” te se rasplakala u sudnici.

Miljana je čak prišla suprugu u lisicama i poljubila ga.

Miljana je pala mužu u zagrljaj – rida, ne moze da se smiri. Miljani dozvolili da priđe Vladimiru dok su ga izvodili na pauzu i ona ga je obgrlila na 5-6 sekundi.

Na samom početku suđenja, sud razmotra predlog tužilaštva da se javnost isključi sa glavnog pretresa radi zaštite interesa maloljetnih lica.

Nakon toga, tužilaštvo i odbrana će iznijeti svoja uvodna izlaganja, predložiti dokazne materijale i omogućiti optuženima da se izjasne o krivici.

Osim za današnji dan, suđenje je zakazano i za 30. januar.

Pored oca Vladimira Kecmanovića i majke Miljane Kecmanović, optuženi su vlasnik streljačkog kluba “Partizan praktikal šuting”, Ratko I., i instruktor u tom klubu, Nemanja M.