On večeras ULAZI u “Elitu” – Vijesti koje sa sobom DONOSI potpuno će RAZORITI Matoru: Ne zna šta je čeka

On večeras ULAZI u “Elitu” – Vijesti koje sa sobom DONOSI potpuno će RAZORITI Matoru: Ne zna šta je čeka

Kao i svake nedjelje takmičari “Elite” su imali zadatak Velikog šefa da glasaju i svojim cimerima dodjeljuju određenu etiketu. Dva epiteta koje im je produkacija zadala bila su najdostojanstvenija osoba, kao i najciničnija, a svako je morao da izabere po tri takmičara kojima će dodijeliti ove epitete.

Publika je takođe imala pravo glasa, a produkcija televizije Pink večeras je pred emisiju “Pretres nedjelje sa Milanom Miloševićem” saopštila zvanične rezultate.

Voditelj Milan Milošević će tokom ove noći glasove naroda preneti i rijaliti takmičarima, zbog čega će sigurno nastati haos, pogotovo kad je riječ i tituli najdostojanstvenijeg takmičara.

Na prvom mjestu nalazi se Anita Stanojović, što će sigurno razludjeti Jovanu Tomić Matoru, koja otvreno govori da joj smeta podrška koju dobija njena još uvijek zakonita supruga, za koju smatra da će na kraju biti pobjednica jer je pravi žrtvom komentarima koje stalno ima na njen račun.

Milan Milošević
FOTO: Youtube printscreen/Zadruga Official

Drugo mesto je zauleza Milena Kačavenda, dok se na trećem mjestu našla Aneli Ahmić.

Kad je riječ o najciničnijim takmičarima titulu je ponijela Maja Marinković, kojoj vjerovatno neće biti prijatno da ovo čuje, jer uglavnom napravi problem kad se nađe na listi epiteta koji se njoj ne dopadaju. Drugo mjesto je zauzela Aneli, dok se na trećem mjestu našao Uroš Stanić.

Kako li će takmičari “Elite” reagovati kad od Milana Miloševića saznaju ove rezltate ostaje da ispratimo tokom noći.

Srbija Danas