1 DETALJ IZ KUĆE ANE KORAĆ RAZBJESNIO NEKE LJUDE NA INTERNETU: Evo šta joj pišu u komentarima

Naime, od kako je postala majka, mnogi su primijetili drastične promjene u starletinom životu. Provokativne stajlinge zamijenila je svedenijim kombinacijama, a sada je pokazala i kako je ofarbala uskršnja jaja.

“Gotovo” – napisala je Ana, koja se po svemu sudeći baš potrudila.

Ona je na svom storiju na Instagramu pokazala punu korpu jaja, koja su bila šareno ukrašena i to sa cirkonima, šljokicama i svakakvim zanimljivim dekoracijama, baš u njenom stilu, a potom je usledila lavina komentara.

“Baš su lepa jaja, svaka čast Ana”, “Prelepa su jaja, a kad skuvaš pasulj ili boraniju javi se”, “Ništa bez pasulja, sarme ili domaće pite”, “Biće od tebe nešto” – nizali su se komentari.

Podsjetimo, Ana je nedavno progovorila o majčinstvu:

– Odlično se osjećam, baš onako kako sam i zamišljala, srećno, blagosloveno i ispunjeno. Roditeljstvo u ženi budi najvrijednija osjećanja. Moje srce, duša, kompletno biće je posvećeno sinu, koji je centar mog svijeta. A bebac je predobar, mio, sladak i malen. Upoznajemo se polako, obožavamo i slušamo, i ja njega i on mene – počela je izlaganje Ana.

– Što se nespavanja tiče, to su one slatke muke o kojima je i meni moja majka govorila. Sad je potpuno razumijem. Hvala Bogu, sin je poslušan, spava lijepo i obaveze oko bebe, bilo danju ili noću, ne padaju mi teško. Čim se probudi, odmah reagujem i brzo ga uspavam. Prilagodili smo se, pa i ja spavam kad spava i beba. U međuvremenu završavam i ostale obaveze, ali beba mi je prioritet. Samo kad je to neophodno neko mi pomogne oko bebe. Ne mogu da kažem da nemam pomoć, ali sve obaveze oko sina završavam sama. Ne želim da se razdvajam od njega, već mu u svakom trenutku pružam ljubav i pažnju. Naravno, mama mi je uvijek najbolji savjetnik i njena pomoć zlata je vrijedna .