24 SATA NI TRAGA NI GLASA OD STEFANA KARIĆA! Tri nejasnoće nakon što je optužen – POLICIJA GA I DALJE TRAŽI

Starleta Nataša Šavija optužila je bivšeg zadrugara Stefana Karića da ju je pretukao u noći između nedjelje i ponedjeljka na jednoj svadbi u etno selu gde su oboje bili gosti.

Naime, Šavija je pokazala teške tjelesne povrede za koje tvrdi da joj je naneo Karić, koji je navodno nakon prebijanja pobjegao sa lica mesta.

Nataša se javila u KC Vojvodina sa prelomom kostiju lica, gdje je primljena na intenzivnu njegu i čeka operaciju.

Njegov otac, Osman Karić, je za “Blic” istakao da ne zna šta se dešava i da se nije čuo sa sinom.

– Vjerujte da nemam nikakve informacije, sem što mogu da pročitam sa portala. Sa Stefanom se nisam čuo, a to me najviše i brine. Saosjećam se sa Natašom Šavijom, kao i sa njenim roditeljima. To je sve što mogu reći za sada. Nisam tu da mislim o tim stvarima, sve je moguće dok se ne dokaže suprotno. A da li će završiti u zatvoru, vjerovatno hoće, ako se dokaže da je kriv. O zakonu ne bih, jer da sam upoznat sa tom materijom, vjerovatno bih danas imao doplomu Pavnog fakulteta – rekao nam je Osman.

Izvor blizak istrazi pokrenutoj zbog brutalnog prebijanja Nataše Šavije potvrdio je za “Blic” da je za to krivično djelo osumnjičen Stefan Karić.

– Policija intenzivno traga za Stefanom Karićem koji je osumnjičen da je u etno selu Vrdnička kula napao Natašu Šaviju i naneo joj teške tjelesne povrede, a zatim pobjegao sa mjesta gdje se dogodio incident – kratko je rekao sagovornik “Blica” blizak istrazi.

On napominje da bi operativnim radom trebalo brzo da bude lociran i priveden, a o čitavom slučaju obavješteno je i nadležno javno tužilaštvo.

Stefan Karić je isključio mobilni telefon i tačno 24 sata od njega nema ni traga ni glasa, a ovo su tri nejasnoće nakon što je optužen da je pretukao Natašu Šaviju: Prvi put da se nije 24 sata oglasio ni na jednoj društvenoj mreži, nije se javio u policiju iako je video vijest da se traga za njim, nije se javio ocu prvi put i on ga traži, ako je suditi po riječima Osmana Karića koji kaže da ne zna šta je istina jer se nije čuo sa sinom.

Podsjetimo, kako smo već pisali Stefan i Šavija bili su zajedno na jednoj svadbi, kada je, kako je ispričala starleta, Karić fizički nasrnuo na nju.

– To se desilo u Vrdničkoj kuli, bili smo zajedno, prvo me je vukao za kosu, onda mi je lupio šamar ali krvnički. To nije bio blag šamar, nego onakav kako bi muškarac udario drugog muškarca. Izašli smo napolje, onda me je on opet jako počupao i udario pesnicom po lijevoj strani. Trenutno sam u bolnici, imam teške povrede, prelom vilične kosti i povrede oka – započela je Šavija za “Blic”, pa nastavila:

Nataša Šavija tvrdi da ju je Stefan Karić pretukao.

– On mrzi žene, bio je mrtav pijan, zbog toga se sve ovo desilo. Biće potrebno više operacija – istakla je ona.

Šavija se, inače, oglasila na svom Instagram profilu gde je objavila niz jezivih fotografija, od kojih su neke nastale u restoranu u punoj sali.

– Samo da se vidi umjetnost jednog nasilnika nad ženom! Upravo slikano, a za stolom je bila prva faza – poslje 15-ak minuta od prebijanja. Namjerno se vratila za sto, da vide ljudi šta je smeće uradilo i kao potencijalne svjedoke. Zatim je neki menadžer objekta ili tako nešto naredio da se izbacim, da ne bih jelte grozila goste, da bi me obezbjeđenje uhvatilo za ruke – ‘ajde napolje,napolje’ kao da sam ja nekog tukla, a onda me jedan uhvatio za ruke a drugi za noge i tako me nosili kao svinju! I kao ‘ajde gubi se odavde’,bez tašne i jakne. Dok se nije pojavio jedan divan čovjek (hvala mu) i rakao im da ne rade to, da nije u redu i on ima kćerku, da mi se donesu stvari i onda me otpratio na taksi, što sama ne bih mogla, jer mi je jedno oko već skoro bilo zatvoreno i zamućen vid, a pritom sam videla duplo, jer mi je spustila jagodica od preloma, pa i oko, što ima u izveštaju u bolnici – napisala je Šavija uz niz fotografija na kojima se vide njene povrede.

(Blic.rs)