ACA BULIĆ SE SLIKAO SA SINOM UBIJENOG – FOTOGRAFIJA S NJIM IZBILA U JAVNOST: Društvene mreže gore (FOTO)

Aca Bulić je postao aktuelan u medijima zbog šeste sezone Zadruge pošto je njegova bivša djevojka i mladalačka ljubav Ana Ćurčič postala dio najgledanijeg rijalitija. Ana ge više puta pominjala i govorila o njemu kao o svojoj najvećoj ljubavi, a takođe je u emotivnoj ispovesti ispričala kako je umrlo njihovo zajedničko dijete nakon porođaja. Ana je otkrila takođe da svakog 8. oktobra odlazi sa svojim bivšim dečkom u crkvu Svete Petke gdje pali svijeću za dušu njihove pokojne bebe.

Aca Bulić je ispao veliki šmeker i džentlemen što je pružio podršku svojoj nekadašnjoj djevojci u njenoj borbi sa Zvezdanom Slavnićem. Više puta je gostovao u emisijama gdje je Ćurčićevoj pružio bezrezervnu podršku u njenom nastojanju da raskrinka i pobijedi Mokinog sina.

Iako nije postao dio Zadruge, Aca Bulić je zbog svog džentlmenskog ponašanja opet postao aktuelan među fanovima, te su sada počeli da dijele i njegove slike iz prošlosti.

Tako je na društvenim mrežama objavljena slika iz Acine mladosti na kojoj se Bulić nalazi u društvu Aleksandra Ace Mandića, sina Milenka Mandića Mande, koji je ubijen u hotelu Interkontinental zajedno sa Željkom Ražnatovićem Arkanom.

Foto: Tiktok printscreen/ mandinjo1aca