ALEKS IZBEZUMLJENA NAKON SAZNANJA DA ĆE SE SRESTI S DEJANOM: Evo šta je ona rekla na to

Aleksandra Nikolić je među kandidatima za pobjedu ove godine, a Ana Spasojević spomenula joj je mogućnost da joj Dejan Dragojević, bivši partner, preda nagradu.

– Ti ako pobijediš, tebi Dejan daje trofej… – kazala je Ana, pa se Aleks nadovezala šokirana:

– Ne, bre, ne lupaj… Ne vjerujem… Ne, ne… Ja znam da on otvara, valjda, nemam pojma… Beše ide u čamcu, je l’? – zbunila se Aleks.

– Da, u gondoli – rekla joj je Ana.

– Dobro, voziće se… Što se mene tiče, i da bude tamo poslije, ja neću ni da mu se javim! Sve najbolje mu želim, to je to – zaključila je Aleks preneraženo.

Filip Car protekle noći vjerio je Aleksandru, a nedavno je otvorio dušu i priznao šta ga je natjeralo na takav korak.

– Želim da se smirim i oženim. Vidi, nervozan sam par dana. Siguran sam 100% da ona mene voli, na način na koji ja volim nju. Kad nam je bila mjesečnica dobio sam prsten koji me je naveo da razmišljam u tom pravcu. Prvobitno sam smatrao da ovde nije mjesto da je zaprosim, ali kad se osvrnem na naš početak, koji se ovdje desio, a potom i obnavljanje naše veze, koja se isto desila ovde, onda ovo mjesto ima neku priču. Ona je bila moja prva djevojka ovdje, a ja njen prvi dečko, nakon toga smo se razvojili, menjali partnere, da bi se na kraju spojili. Imam osjećaj da niko neće moću da nas razdvoji. Ne znam ko je od naših za nas, a ko nije. Ja sam tražio da se neko mijenja zbog mene, a zbog nje sam otkrio da je ljubav zapravo trenutak kada se mijenjaš zbog nekog, samovoljno. Opet smo se spojili, sve je ljepše drugačije. Ne mogu da kažem me podrška nije podstakla da razmislim o vjeridbi i venčanju, ali i ja sam želim da do toga dođe. Nju sam tesirao, analizirao kroz razgovore. Izvlačio sam iz nje neke razgovore. Pitao sam je da li je spremna da ode u moj grad, rodi mi dijete i živi drugačije, a ona je rekla da je to moguće. Odlučio sam da se vjerim ovdje – govorio je Car.

Blic