ALEKS NASTAVLJA DA SE PONIŽAVA JAVNO: Svi bruje o LAŽNOM RASKIDU sa Carem, ona ga više i NE KRIJE! Jedan potez ŠOKIRAO sve! (FOTO)

Pobjednica “Zadruge 6” Aleksandra Nikolić gostovala je sinoć u emisiji “Narod pita”, gdje je imala žestok sukob sa Anom Ćurčić. Aleks je navela da joj je Ana pretila tokom pauze za reklame i zbog toga je zvala policiju uživo u programu i prijavila Ćurčićevu.

Aleks je potom pozvala Filipa Cara, kom se požalila na Anu, te tako potvrdila da su ponovo u kontaktu. Prije emisije je govorila o raskidu sa njim.

– Filip je baš danas javno rekao i priznao je da se jako pokajao zbog nekih stvari koje je rekao. On jeste očekivao da ću ja odmah otići u Crikvenicu, ali sam ja imala dosta obaveza ovde u Beogradu. Od izlaska iz “Zadruge”, ja sam stalno na toj relaciji, on je priznao da je pogrešio – rekla je Aleks juče za “Pink.rs”, pa nastavila:

Foto: Printskrin/RTV PINK, ATA Images

– Jeste i on ljubomoran, ali i ja sam. Njemu jeste smetalo što je Ana Spasojević povezana sa nekim ljudima (Zvezdanom Slavnićem) koji njemu ne žele dobro – dodala je ona.

Ono što je iznenadilo sve je što Aleks na pozadini svog telefona drži sliku sa Carem, što je pokazala za gorepomenuti medij.

– Ja to ništa nisam promenila, nisam ni verenički prsten skinula. Smatram da je naš raskid nešto trenutno, on i ja nismo emotivno raskrstili, tako da ja ne shvatam to ozbiljno. Imamo veliki razlog da razgovaramo i da se srede neke stvari. On i ja smo se upoznali i četiri godine proveli zajedno, a raskid preko telefona ne prihvatam – poručila je Aleks i pokazala pozadinu telefona, na kojoj je slika gde se Car i ona ljube.

Foto: Pink.rs