Aleks nije JEDINA? Car čeka još jedno DIJETE sa djevojkom iz Crikvenice – U TREĆEM JE MJESECU

Nakon pomirenja između pobjednice “Zadruge 6” Aleksandre Nikolić i Filipa Cara nastavili su mirnim putem da uživaju u životima, a Aleks u svojoj trudnoći.

Sada je isplivala navodna informacija da bivši rijaliti učesnik Filip Car čeka još jednu bebu sa djevojkom iz Crikvenice.

Listu “Svet” se javila djevojka iz okoline Crikvenice, koja tvrdi da sa Filipom čeka dijete i da je u trećem mjesecu trudnoće.

– Zna on dobro ko sam ja, nema šta da se predstavljam javnosti. Nisam htjela o ovome da pričam sve do sada, jer mi je obećao da će ostati sa mnom, jer je sa Aleksandrom završena priča. Znam da se sa njom pomirio zbog para, tačnije zbog fanova koji im više ne uplaćuju novac. On je jedan prevarant. Kada je čuo da sam trudna, rekao mi je da abortiram, a kada sam mu rekla da to ne dolazi u obzir, okrenuo je list i molio me da ne širim vijest jer je već u velikom problemu i sa porodicom i sa ljudima koji ga svaki dan osuđuju – govori ona za “Svet” i dodaje:

– Maja Marinković je za sve u pravu što kaže, našli su se, isti su i stvoreni su jedno za drugo. Mene je sramota šta sam sebi dozvolila. Kad bolje razmislim, sa njim se ne bih ni usrećila, neka ga sa Aleksandrom, ali ovo se neće na ovome završiti. Bilo bi mi drago makar da znam da je zaista voli, ali sa koliko njih je prevario i šta je pričao, nemoguće da ima osjećanja prema njoj. Vjerujte mi, ni njegovoj porodici nije dobro zbog njegovog ponašanja, oni su normalni ljudi – dodaje za gorepomenuti list djevojka, koja nije željela da dostavi svoju sliku, a ni dokaz da je dijete koje čeka Filipovo:

– Ja mu želim svu sreću, taj više ne zna koga laže, gde udara i šta radi. Sam sebi jamu kopa i ne znam do kad planira da bježi od svih sr*nja koje je napravio. Njemu bi najbolje bilo da odleprša na drugi kontitent.