ANA ĆURČIĆ RASTURENA ZBOG PISMA ACE BULIĆA! Riječi njene najveće ljubavi kidaju dušu “Ja sam tvoj Popaj i dajem ti zapovest…”

Povodom praznika, zadrugari su čitali vaskršnje čestitke svojih najmilijih, a Ana Ćurčić dočekala je i pismo od svoje najveće ljubavi, Ace Bulića.

FOTO: PRINTSCREEN

– Draga moja Ane, znaj da kad ljubav sustane dužnost je zamenjuje, ljubav dolazi od Boga kroz dušu, zakun dolazi od razuma kroz reči. Budi svesna da smo svi uz tebe i da imaš ozbiljnu podršku. Uzdigni se kao feniks i vaskrsni. Ja sam tvoj Popaj i dajem ti zapovest da voliš. Deca, Mila, Tamara su dobro sa svima sam u kontaktu. Siguran sam da izlaziš kao pobednica i jača nego ikad pre. Važno je da bdueš srećna, nasmejana, vedra i optimistična. Volim te i ljubim, A. B. – pročitala je Ana.

– Volim te Aco. Ovo mi znači sve – rekla je Ana.

FOTO: PRINTSCREEN

– Svako zaslužuje drugu šansu ali ne i stotu. ono što te je ujelo sama si hranila, a mi te volimo i čekamo. Vole te Iva, Luka, Aca, i da proslavili smo Eleni prvi veliki rođendan – pročitala je sestrinu čestitku.

– Rekla sam da mi deca ne šalju jer ne želim da se eksponiraju. Deca znam da je uz decu i moj dogovor sa Acom za decu. Skroz sam mirna. Znaju oni ko sam ja – rekla je Ana.