ANA ĆURČIĆ U CENTRU SKANDALA – AFERA “200 EURA” SE NASTAVLJA: Isplivali novi šok detalji!

Nakon brutalnih optužbi bivše zadrugarke Jelene Batos, oglasio se Neca Lazić kako bi prokomentarisao to što je Jelena najavila tužbu sa njegovu mamu Julijanu Jucu Veljković, aferu “200 eura” i umješanost Ane Ćurčić.

Ja se sa Jelenom nisam čuo, nemam ni potrebe. Ona nije moj prijatelj jer da jeste, ako ima probelem sa mojom mamom ne bi to iznosila sve vreme i kačila – rekao je na početku, pa nastavio:

– Ona je kačila na storije svašta, govorila o nekim ratovima, to ide na njen odbraz. Mene je bilo sramota kada je ona slala poruke Darku u emisiji, kao neki kadropaćenik. Ona hoće na silu da bude bitna, juri ona tekstove i članke. Ona je kao odjednom povrijeđena mojom izjavom, a to su mene pitali u jednom lajvu i ja sam je privatno pitao da bi ona sad sve to kačila javno. Nisam ja to započeo, nego ona. Ona je fanatik rijalitija, ali preko mene neće juriti kadar. Bio sam joj jako zahvalan na svemu, a sada vidim poruke sa mojim adminom gde se ona buni što je nisam pozdravljao, i što nisam hiljadu puta rekao “Hvala ti Jeco što si mi poslala tortu”. Njoj je trebalo da bude bitno što sam ja dobio tu tortu a ne to da je pozdravljam – pričao je Neca pa se osvrnuo na aferu 200 evra:

– I da je moja majka tražila tih dvesta evra, a znam da nije, iako joj je trebalo. Meni je glupo što ona proziva moju majku za dvesta eura. Pa vratićemo joj tih dvesta evra ako joj toliko znači. Pored toga najavila je tužbu, e baš da vidim za šta će da tuži – rekao je Neca.

Neca se osvrnuo na to što je Jelena htela da vodi njegov profil na Instagramu i da proziva Anu Ćurčić:

– Ona je htjela da vodi moj profil, smarala je mog admina da joj daj šifru od mog profila, što on nije htio, pa ga je smarala da on kači sve protiv Ane, klipove gdje pokazuje da je Ana kontradiktorna, da je loš čovjek. Njoj je problem Ana Ćurčić, a ja tamo nisam mogao da znam kakav je ko napolju. Ana je meni bila okej, a ona je htjela da prestanem da se družim sa Anom. To je bruka i sramota, da jedna žena ima nešto protiv jedne žene koja se napatila. Imao sam i ja problem sa Anom, i Peca i ja, ali nije ona ta koja će da odluči sa kim ću ja da se družim – dodao je Neca.

Ana ĆurčićFoto: YouTube/Zadruga Official

Zanimalo je mnoge da li može da dođe do pomirenja sa Jelenom, a Neca je otrkio i šta se sve desilo na njihovom zajedničkom putovanju:

– Poslije svega ovoga, to je gotova priča. Ona meni nije plaćala putovanja, već je ona mene zvala da idem sa njim na Kopaonik, i rekla mi da ja samo prevoz treba da platim. Obezbjedila mi je smještaj 5 kilometara od centra Kopaonika gdje sam ja sam proveo dva dana. a ona je bila u luks hotelu. Ona je mene vratila kući poslije dva dana, a ona priča da mi je platila luks putovanje, a platila mi je baraku. Mada i da je platila pet eura ja sam joj zahvalan, a ona meni to prebacuje. To je ružno, ona preko mene i drugih ljudi juri kadar – rekao je Neca.