ANA I ZVEZDAN SE USKORO MIRE?! Stigle šok tvrdnje od Slavnićevog prijatelja: Ona je debelo zaljubljena u njega!

Nakon što su Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić raskinuli svoju kontroverznu vezu, svi se pitaju koji je sljedeći korak Ane Ćurčić. Ona je nešto ranije najavila da je podigla tužbe protiv svog bivšeg supruga zbog zlostavljanja i da uopšte ne želi da se vidi sa Zvezdanom.

Ipak, u javnosti se dosta spekulisalo, a priča se i dalje, da li Ćurčićeva i dalje voli svog problematičnog bivšeg emotivnog partnera i kakve su šanse za njihovo pomirenje.

Svoju analizu Aninih emocija dao je i jedan od najpromoćurnijih i zasigurno najučestaliji učesnik Zadruge, Lepi Mića.

On je istakao da bi Ćurčićeva iskoristila objeručke ovu priliku samo kad bi joj Mokin sin uputio jedan jedini telefonski poziv.

Lepi Mića je ubijeđen da bi Ana iskoristila ovu priliku i pomirila se sa Slavnićem, nakon samo jednog njegovog telefonskog poziva:

– Ana bi se pomirla sa Zvezdanom, samo kada bi on obavio jedan telefonski poziv. Znači, da joj on da do znanja da hoće da bude sa njom, ona bi prešla preko svega. Bez ikakvog blama bi mu sve oprostila, jer je duboko i debelo zaljubljena u njega. A i on to sigurno želi – rekao je Mića za Svet.

Ono što je iznendilo u njegovoj daljoj analizi jeste tvrda da Zvezdan mnogo više voli Anđelu, nego što je sirena iz Đenovića voljela njega. Po njegovom mišljenju, to se kod Slavnića ne vidi jer on ne umije da iskaže svoje emocije.

Zvezdan Slavnić, Lepi Mića

– Da je stao iza te djevojke, umjesto što ju je vrijeđao i ponižavao, on bi bio Bog, a Anđela bi pobijedila. Njegova ljubav je zapravo jača od njene, samo je on muško, pa mu je to teže da pokaže, glumi neku muškarčinu. Njemu je imponovalo što je sa tako mladom i lijepom devojkom. Svakako nije lijepo ono što joj je tamo radio, baš mu je diskreditovao i omalovažavao – objasnio je Lepi Mića.

Star