Ana nikad brutalnije oplela po Moki, JAVNO MU ZAPRIJETILA: Čovjek je manijak, samo ga donji veš zanima!

– O njemu ću tek da pričam. On je proslavljeni sportista, e sad ćete videti. Imam toliko dokaza i za sve ću da ga tužim – rekla je Ćurčićeva

Ana Ćurčić gostovala je prošle noći u emisiji “Narod pita” na Pinku, gdje je prvi put javno iznijela neke stvari o bivšem svekru Zoranu Moki Slavniću.

Sve je počelo kada se u program uključila gledateljka iz Zemuna.

– Ovde Dana iz Zemuna. Imam jedno lepo pitanje za Anu. Pošto Ana stalno pominje u 3. licu “Ana Ćurčić, Ana Ćurčić”… Je l’ to neka taktika ili je to neki njen lik koji je ona zamislila u svojoj glavi? – pitala je žena.

– Ja nisam to primetila, volela bih da meni neko stručan kaže zbog čega to radim. Stavljanje sebe u prvi plan, verujte da sam poslednja osoba koja bi to radila – kazala je Ana.

– Na primer, “Ana Acina”, “Ana Zvezdanova”. Kada ćemo videti tebe samu, ne treba ti niko. Nije trebalo ni da povedeš Acu večeras – rekla je gledateljka, misleći na Acu Bulića.

– To ste u pravu. Treba ja da radim dosta na sebi – rekla je Ana.

– Mene zanima, pošto je Aca kupio 15 Roleksa ženi i još ko zna kome, čime se on bavi, je l’ radi isto što i Zvezdan? – upitala je gledateljka.

– Nemojte tako, on je privatnik, biznismen – rekla je Ana.

– A koji je to posao, da i mi to radimo? – kazala je gledateljka.

– Povodom tužbe za Zvezdana, da li ćeš mu prikačiti i si*ovanje o kome si pričala? – upitala je.

– Ne, ne, taman posla. Ja nisam to tako pričala, nikome ja ništa ne kačim. Silovanje ne postoji, naravno da ne želim da pričam o tome. To su gluposti – rekla je Ana.

– Mnogi su komentarisali kako je Zvezdan najgori na svetu i “ništa od toga ne bi smetalo da te nije javno prevario” – kazao je voditelj Darko Tanasijević.

– To nije tačno, sve imam crno na belo. Oprostila sam, pogrešila sam – kazala je Ana.

– A rođendanska torta? Mnogi su ti i to zamerili – rekao je Darko.

– Ta simbolika je iskrivljena, oni su to tako izokrenuli. Poenta je bila da sam tu i da ga gledam – rekla je Ana.

– Rekla si da su tvoja deca bila u kontaktu sa Zvezdanovom decom. Tvoja deca su sve ono gledala, nije im bilo lako, kao ni Zvezdanovoj ćerci. A kada su klinci bili kao jedno, kako su oni na to gledali? – upitao je Darko.

– Ne mogu na to da ti odgovorim – kazala je Ana.

– Da li si bila u nekom kontaktu sa Mokom? – usledilo je pitanje.

– O njemu ću tek da pričam. On je proslavljeni sportista, e sad ćete videti. Imam toliko dokaza i za sve ću da ga tužim. Imam sve u telefonu. Za ovih 13 godina, ja sam jednom bila sa njim na ručku. Nikada nije došao kod nas. Pričao je takve laži o meni. On je nikakav otac, ništa. Pustio je sina na ulicu sa 14 godina. Čovek je se*sualni manijak, ego manijak. Samo ga žene zanimaju i donji veš. O sebi ima jedno mišljenje da je svemoguć. On i njegov sin imaju mnogo sličnih osobina – rekla je Ana.

(Telegraf.rs)