ANA U ŠOKU ZBOG ZVEZDANA: “Šta to njega više zanima?”, EVO ŠTA JE REKLA

“Uvrijedila mu njegovog nikog nisam, stala sam!”

Danas je nastao opšti haos između Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić.

Ana je i dalje šokirana njegovim ponašanjem, te je isto prokomentarisala i sa Zoricom Marković pred emisiju “Pitanja novinara”:

– Uvrijedila mu njegovog nikog nisam, stala sam! Šta on gleda s kim ja i šta pričam?! Šta ga to zanima više – rekla je Ana.

– Ne znam. Mislila sam da ovakvih scena više biti. Sve vreme insistira: “Ona meni kaže, ja njoj” i tako dalje i evo šta napravi dalje – rekla je Zorica.

– Mislim da je velika provokacija sa njegove strane – rekla je Ćurčićeva.

– Sve što ne smiju da kažu tebi, njemu ili ovoj jadnici, sve to onda kod mene. Jednom si mu rekla: “Pi**o” i ti imaš pravo da mu kažeš – rekla je Zorica.

– Svaki put sam mu to rekla kroz plač i kroz bol, to znam sigurno – rekla je Ana.

– Nevjerovatno, nevjerovatno – ponavljala je Zorica.

– Pročitala sam čestitke i samo mi je to u glavi – rekla je Ana.

– Tako je. S kojim bijesom izgovori danas ime čovjeka na uho. Rekao je Aca Bulić, u smislu kao: “Misliš na Acu Bulića” – rekla je Zorica.

– Ja ne znam uopšte što je on to rekao. Zamisli ti njega (Ivan) kao: “Šta se tebi strašno desilo?” – rekla je Ana.

– To je da bi se oprao, jer mu je ovaj (Zvezdan) sinoć rekao da je promijenio ploču…Prva sam ti rekla da ćutiš, ali gdje ćeš da ćutiš na bilo čije uvrede, na Marinkovića mislim. Ovde bi gorjelo sve da je nekom drugom tako nešto rečeno. Je**m ti sunce u pi**u, matori konji se takmiče, njima je u glavi plasman – rekla je Markovićka.