ANASTASIJA DOBILA PAPIRE, STIGLE LIJEPE VIJESTI ZA CECINU KĆERKU: Evo šta su mediji saznali

Anastasija Ražnatović i fudbaler Nemanja Gudelj nedavno su podijelili vijesti da će uskoro postati roditelji i da pjevačica čeka djevojčicu, međutim, nažalost, trudnoća je prekinuta, o čemu je on obavijestio javnost na svom Instagram profilu.

Pjevačica je nekoliko mjeseci boravila u Sevilji, i čekala papire, zbog kojih dugo nije dolazila u Srbiju. Međutim, prije nedjelju dana je dobila papire i sada stiže u Srbiju.

Ona se trenutno nalazi u Budimpešti, gdje je juče bodrila izabranika Nemanju Gudelja na utakmici, a kako “Blic” saznaje, Anastasija će odmah nakon toga doći u Beograd.

– Anastasija je spakovala kofere i iz Budimpešte dolazi pravo u Srbiju. Njoj je trenutno potreban mir i podrška porodice – rekao je izvor kratko za “Blic”.

Podsjetimo, Nemanja Gudelj, u ponedjeljak je podijelio sa svojim pratiocima tužne vijesti, da je Anastasija Ražnatović imala pobačaj u petom mjesecu trudnoće.

– Podijelili smo sa vama lepe vesti i bili ste svim srcem, čestitkama i porukama uz nas. Hvala na tome. Nažalost, sada imamo loše vijesti, ali znamo da ćemo imati vašu podršku i razumijevanje da o tome ne želimo da pričamo. Na našu veliku žalost, Anastasija i ja smo izgubili našu bebu. Ovo je bolan trenutak za nas, ali naša ljubav će i ovo pobijediti – napisao je on.

(Blic.rs)