ANĐELA ČUPALA I TUKLA MAJU! Svom silinom je bacila, pa vukla po podu – zbog IŽIVLJAVANJA ide diskvalifikacija?

Kao što smo već konstatovali i imali priliku da vidimo, jutro u “Zadruzi” je u najmanju ruku, burno započelo. Od manijakalnog divljanja Zvezdana Slavnića po imanju u Šimanovcima, preko diskvalifikacije Aleksandre Sane Momčilović, pa sve do padanja u nesvijest Milice Veselinović, dogodio se i pravi ženski klinč.

Anđela Đuričić i Maja Marinković su se fizički obračunale u “uglu” imanja, gdje su mislile da ih kamera ne vidi, te su jedna drugu počele da čupaju za kosu.

Svađa i rivalstvo ove dvije zadrugarke je evidentna, reklo bi se ne samo zbog Zvezdana Slavnića koji je prvo bio sa Anđelom, koju je nakon izvjesnog vremna “šutnuo” zbog Marinkovićeve, da bi joj se kasnije ponovo vratio. Već i zbog toga što su obje djevojke mlade, atraktivne i željne pobjede.

– Anđela čupa Maju – rekao je Neca Lazić.

– Je l’ ste sretni sada, a? – vikao je Miljan Vračević na blizance, okrivljujući ih da su oni sve ovo zakuhali.

Kako se finale “Zadruge 6” bliži, koje će se održati 08.06. što je za nešto manje od dvije nedjelje, tenzija je sve očitija, a međuljudski odnosi cimera, bivaju sve tenzičniji sa mnoštvo trzavica, pa i ovakvih nemilih događaja i scena.

Prema pričama zadrugara, Anđela je ta koja je prva počupala Maju. A zbog same svađe, moralo je i obezbjeđenje da bude uključeno, kako bi spriječilo dalje produbljivanje sukoba. Budući da znamo kako je Veliki šef komentarisao kako više ni najmanje propuste u pogledu kršenja pravila neće tolerisati, ostaje nam da vidimo da li će se dogoditi još jedna kazna ovog jutra, pa možda i ona najstroža – diskvalifikacija.

VIDEO POGLEDAJTE KLIKOM OVDJE