Anđela Đuričić hitno napustila Zadrugu, evo šta je razlog

Kako je prije nekoliko dana pričala, ona je osjetila promjene, zbog kojih je morala da se obrati ljekaru. Za to je čak krivila i Maju Marinković, sa kojom je njen dečko Zvezdan Slavnić bio intiman nedavno.

Anđela je bila na pregledu i odradila brojne analize.

– Anđela je, u dogovoru s produkcijom, otišla na ginekološki pregled u Pećince. Ceo proces je za Anđelu zaista bio mukotrpan s obzirom na to da je odradila nebrojeno mnogo analiza. Počevši od testiranja na HPV, rubeolu i citomegalovirus, odradila je test i na toksoplazmu gondoli. Pored svega toga, zahtevala je da osim TORCH testa, koji podrazumeva otkrivanje osnovnih polno prenosivih bolesti i virusa, uradi i test na hepatitis – priča navodno izvor za “Alo!” i ističe da Đuričićevoj ovo nije nimalo lako palo.

Printskrin: Youtube/zadrugaofficial

– Ona je mislila da će rezultate dobiti već sledećeg jutra i bila je u velikoj neizvesnosti zbog toga, a kada je saznala da se oni čekaju i po nekoliko dana, uhvatila ju je neviđena panika. To se mnogo loše odrazilo na nju, te je počela da se trese i doživela je blaži nervni slom. Uz mnogo truda smo uspeli da je obuzdamo, ali ishode testiranja i dalje iščekuje u strahu – zaključio je sagovornik.

Šta će biti kada rezultati stignu, ostaje da vidimo, piše Telegraf.rs.