ANĐELA HITNO NAPUSTILA ZADRUGU: Uplašila se zbog bolesti, čeka rezultate

ANĐELA HITNO NAPUSTILA ZADRUGU: Uplašila se zbog bolesti, čeka rezultate

Otkako je prije nekoliko dana Maja Marinković priznala da ima genitalni herpes, pojedinim zadrugarima i zadrugarkama nije lako.

Majini bivši partneri u Bijeloj kući požalili su se da ih je upravo Marinkovićeva zarazila, a onda je i Anđela Đuričić zahtjevala da ode u posjetu ginekologu, jer se pomirila sa Zvezdanom Slavnićem, koji je bio intiman sa Majom.

Anđela je otišla na ginekološki pregled, a potom je otkrio detalje njene posjete ljekaru.

– Anđela je, u dogovoru s produkcijom, otišla na ginekološki pregled u Pećince. Cijeli proces je za Anđelu zaista bio mukotrpan s obzirom na to da je odradila nebrojeno mnogo analiza. Počevši od testiranja na HPV, rubeolu i citomegalovirus, odradila je test i na toksoplazmu gondoli. Pored svega toga, zahtjevala je da osim TORCH testa, koji podrazumijeva otkrivanje osnovnih polno prenosivih bolesti i virusa, uradi i test na hepatitis – otkrio je izvor, pa istakao da Đuričićevoj ovo nije nimalo lako palo.

– Ona je mislila da će rezultate dobiti već sljedećeg jutra i bila je u velikoj neizvjesnosti zbog toga, a kada je saznala da se oni čekaju i po nekoliko dana, uhvatila ju je neviđena panika. To se mnogo loše odrazilo na nju, te je počela da se trese i doživjela je blaži nervni slom. Uz mnogo truda smo uspeli da je obuzdamo, ali ishode testiranja i dalje iščekuje u strahu – zaključio je sagovornik.

Podsjećanja radi, Anđelino prvo javno priznanje o tome da sumnja da se zarazila bilo je prije nekoliko dana tokom rasprave s Marinkovićevom.

– Jadnice jadna, kakav je s*ks poslije Maje Marinković? – izjavila je Maja, aludirajući na prethodno izgovorenu Anđelinu izjavu da nikada ne bi spavala s nekim ko je proveo noć s Marinkovićevom.

– Ja moram da odem kod ginekologa, mislim da sam zaradila polnu bolest. Ti se dobro je*eš vjerovatno zato što su te plaćali za to – odbrusila joj je Anđela tom prilikom.

kurir.rs/alo