ANĐELA I ZVEZDAN DEKINTIRANI, OSTALI BEZ 94.000 €! Lažirali vjenčanje, a sad će snimiti ovo kako bi se izvukli iz DUGOVA!

ANĐELA I ZVEZDAN DEKINTIRANI, OSTALI BEZ 94.000 €! Lažirali vjenčanje, a sad će snimiti ovo kako bi se izvukli iz DUGOVA!

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić nakon silnih upozorenja i pravila koja su kršili, izbačeni su iz rijalitija “Zadruga” a ovaj par nakon diskvalifikacije i puštanje u stvarni svijet nisu imali gdje da odu pa su se smjestili kod Zvezdanovog oca bivšeg košarkaša Moke Slavnića.

FOTO: PRINTSCREEN

Oni su ubrzo krenuli da budu aktivni na društvenim mrežama, pa je prvo isplivala fotografija na kojoj su bili njih dvoje ali i Moka Slavnić i njegova djevojka Tamara, a nakon toga Zvezdan je odmah prvog jutra objavio zajedničku fotorafijom sa Crnogorkom iz kreveta uz opis “Naša jutra počinju”.

FOTO: PRINTSCREEN

Kako su nakon izbacivanja ostali bez dinara i u dugovima do guše Slavnić i Đuričićka su brže bolje odlučili da zavaravaju javnost i da nastave sa rijalitijem pa su objavili slike burmi, a onda je isplivao i video snimak njihovog lažnog vjenčanja.

U redakciji Kurira javio se izvor blizak akterima ove priče i otkrio i da zaljubljeni par planira svoj rijaliti nakon rijalitija.

– Anđela i Zvezdan se nisu venčali, u pitanju je bilo lažno sklapanje braka jer ni matičar nije bio pravi, tako da venčanje nije validno… To je sve čist marketinški potez.. Oni će uskoro početi i sa snimanjem zajedničkog rijalitija za jednu televiziju koji će ih pratiti 24 sata. Deo novca su tražili unapred, pošto su sada zbog diskvalifikacije iz “Zadruge” totalno dekintirani – rekao je izvor.