ANĐELA I ZVEZDAN ODLAZE U CRNU GORU: Đuričićeva prije prvog susreta sa roditeljima IMALA SAMO 1 ZAHTJEV

Otkako su diskvalifikovani iz šeste sezone “Zadruge”, čini se da se o Anđeli Đuričić i Zvezdanu Slavniću još više priča nego dok su bili dio rijalitija.

Njih dvoje su sinoć gostovali u emisiji Dalile Dragojević i tom prilikom su otkrili sve o planovima koje imaju sada kada je za njih rijaliti završen.

Nezaobilazna tema svakako je Đuričićkin odnos sa roditeljima, a kako je i sama priznala, otac i majka su veoma ljuti na nju zbog svega što im je priredila u rijalitiju, ali će Anđela razgovarati sa članovima svoje porodice čim bude otišla u Crnu Goru.

Čini se da je taj trenutak nikad bliži, jer, ako je suditi prema riječima dobro obaveštenog izvora, Anđela zajedno sa Zvezdanom kreće ka svojoj kući u Đenovićima već u petak!

– Dogovorili su se da do kraja nedjelje otputuju u Crnu Goru kako bi Zvezdan upoznao Anđeline roditelje. Ona je sa njima stalno na telefonskoj vezi, objasnila im je da je njena i Zvezdanova ljubav prava i iskrena i da planiraju svadbu. Pristali su da sjednu i porazgovaraju s ćerkom i budućim zetom iako i dalje smatraju da on nije pravi izbor za nju – priča izvor i dodaje da Zvezdan nije lako pristao da ide u Crnu Goru.

– Nije mu svejedno da se suoči s njima! Molio je Anđelu da ode sama, a da joj se on pridruži nakon nekoliko dana. Međutim, uspjela je da ga ubjedi da otputuju zajedno! Rekla mu je: “Vjeruj mi, čim te pogledaju u oči, zavoljeće te! A i treba mi tvoja podrška!” – prepričava izvor za “Informer”.