ANĐELA JOŠ NIŠTA NE ZNA: Evo šta se desilo u kući NJENE PORODICE U CRNOJ GORI, IZDALI SAOPŠTENJE

Odnos između Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića ne prestaje da šokira i iznenađuje javnost, a Anđelino ponašanje umnogome je uticalo na njene roditelje i njihov život.

Poslije prvobitne bruke i sramote nisu izlazili iz kuće u Herceg Novom, a toliko su bili ogorčeni na ćerku i njeno ponašanja da su u jednom trenutku razmišljali da se zauvijek odreknu. Ponadali su se da će, pošto ju je Zvezdan ostavio zbog Majom Marinković, dozvati pameti, čak su joj se i javili i poslali pismo da su uvijek uz nju. Međutim, njihova jedinica ponovo je pokleka i vratila se bivšem robijašu.

foto: Kurir.rs

Njeno ponašanje u rijalitiju izgleda više nego što se može pretpostavljati utiče na sve sfere života Đuričića. Naime, kako smo ranije pisali, njena porodica je veoma imućna, i većinu svog biznisa bazirali su na turizam. Imaju veliku vilu u Đenovićima, koju su svih ovih godina izdavali. Apartmane su oglašavali na sajtovima, uvijek su bili popunjeni do kraja i imali goste tokom cijele sezone. Mnogi su se vraćali kod njih jer su bili prezadovoljni uslugom. Međutim, od Anđelinog sramnog ponašanja, njeni roditelji su navodno odlučili da prodaju kuću. A od nedavno se vila više ne reklamira na poznatom turističkom sajtu, a još je nejasno da li su je prodali ili su zbog loše reklame koju im je ćerka nametnula odlučili da se više ne reklamiraju. Na aplikaciji za rezervacije apartmana pomenuta kuća nije više aktuelna.

Podsjetimo, fasada kuće je boje nara, a udobno je smještena na samoj obali Jadranskog mora. Pisalo se da ima 15 soba, isto broj kupatila. Sobu su izdavali za 12 eura po noći, u svakoj sobi preovladavaju različite i jarke boje. Pored ogromne porodične kuće u Đenovićima, imaju i stan u centu Herceg Novog, a pored ovog stana imaju nekretninu i u Podgorici.

kurir.rs