ANĐELA PRESUŠILA OD PLAČA: Potrčci izabrani, nije moglo gore – Pogledajte s kim Zvezdan odlazi u izolaciju! (VIDEO)

Novi vođa za ovu nedjelju, DJ Tamaris, sinoć je imala zadatak da izabere svoje potrčke.

Tamaris je svojim izborom napravila pravi haos i pojedine zadrugarke dovela do suza i tačke pucanja.

– Iskreno nisam očekivala jer imamo neki odnos na distanci, ali mi je smiješna reakcija zdrugara. Nemam problem sa izolacijom i vjerujem da ćemo svo troje biti tamo – rekla je Maja.

– Znala sam sve već, ovo mi je očekivano zbog pojdele budžeta. Imala sam taj utisak cijeli dan. Ljudi jedva čekaju da rasture našu vezu – rekla je Anđela.

– Da li ćeš ići u izolaciju sa njim? – pitala je voditeljka Ivana Šopić, ali je Zvezdan odgovorio u njeno ime.

– Tamo ću da prespavam i to je to. Ona neće ići u izolaciju sa mnom – rekao je Zvezdan.

– Sa Majine strane znam da nešto ima, a Zvezdan je bez mog uticaja donio odluku da stavi tačku sa njom i ima priliku da mi dokaže – rekla je Anđela.

– Rekao sam da što se Tamaris tiče, ako je ovo tvoje onda si takav dupljak i treba da te bude jako sramota. Riječ nisam rekao na tvoju temu, ovo je toliko ružno i odvratno. Tebi na čast. Riječ sa Majom neću imati u izolaciji i ko god da je uticaj i njima na čast – rekao je Zvezdan.

– Ponosna sam što ovako priča. Kao što je ukazao poštovanje Ani onda kad je prvi put poslat, sad je i meni. Onda kad smo mi bili u vezi prije nego što je Ana ušla bio je u izolaciji sa Aleksandrom i ostao mi je stres od tada – rekla je Anđela.

– Ajde sjedi više, to je moja želja – rekao je Zvezdan, pa je Anđela sjela.

– Ne vidim čemu tolika dramaturgija. I Ana je žena isto plakala, naravno da će izolacija pokazati kako stoje stvari. Vjerujem da će Zvezdan održati riječ. Mislim da nepovjerenje postoji baš zbog ovakve njene reakcije. Naše druženje je bilo obostrano, nisam ništa na svoju inicijativu radila – rekla je Maja.

– Je l’ sam ja rekao? Što mene i nju sad stavljaš da smo radili mnogo gore stvari. Šta hoćeš da opravdaš sad – rekao je Zvezdan.

– Imam pravo na stav i mišljenje – rekla je Maja.