ANĐELA SE HITNO OBRATILA JAVNOSTI – tri dana je izbačena, a sada konačno progovorila o njima koji su je proslavili

Anđela Đuričić uživa u novostečenoj slobodi nakon što je diskvalifikovana iz “Zadruge 6” i to 12 dana prije istorijskog završetka ovog kontroverznog, ali ubjedljivo najgledanijeg rijalitija koji je napravio veliki korak u razvoju ovog tipa televizijskog programa u regionu.

Ljepotica iz Đenovića vrijeme provodi sa svojim izabranikom Zvezdanom Slavnićem, a javnost budno prati njihov sljedeći korak.

Njen izbor partnera, ali i ponašanje u Zadruzi nailazilo je na osudu kod jednog dijela javnosti. Njihova ljubav je bila prvo na meti drugih zadrugara, a nakon izlaska su mogli da vide da mnogobrojni gledaoci daju za pravo da se miješaju u emotivne izbore ove mlade djevojke.

Pored napada, Zvezdan i Anđela su mogli nakon izlaska da se uvjere da nisu ostavljeni sami na ovom svetu te da imaju i veliku podršku svojih fanova koji su se postavili kao pravi zaštitnici njihove kontroverzne ljubavi.

Foto: pink tv printscreen

Takozvani bungiši redovno promovišu aspekte njihove veze i trude se da im olakšaju pilagođavanje na društvenu stvarnost poslije 9 mjeseci izolacije u Šimanovačkom imaginarijumu.

Anđela je imala potrebu i da im se javno obrati.

– Hvala puno Zvezdanovoj i mojoj podršci što ste celo vreme uz nas i toliko na pratite i volite! Hvala na svemu, dobri ljudi! – stoji u objavi.

Foto: Instagram Printscreen/andjelaadjuricicc