“ANĐELA SE POSVAĐALA SA MOKOM, ORILA SE ZGRADA!” Drama na Novom Beogradu – Đuričićeva postavila ultimatum Zvezdanu?

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić od trenutka kada su diskvalifikovani borave u stanu njegovog oca, Zorana Moke Salvnića, na Novom Beogradu, a među njima je navodno već počela netrpeljivost.

Anđela je, kako prenose mediji, navodno već počela da nagovara Zvezdana da predloži Moki da se preseli kod djevojke Tamare Nikezić jer joj nekadašnji košarkaš smeta. 

 

– Već sada mali stan postaje tijesan za novopečene mladence i tata Moku. Naime, Anđela ne može tog čovjeka očima da gleda. Imaju jednu prostoriju i malu sobu za spavanje. Krš je nastao na sve strane. Anđela je već nekoliko puta uspjela da se posvađa s Mokom. Orila se cijela zgrada. Ona je uslovila Zvezdana svojim odlaskom iz stana ako ne iseli Moku u najskorije vrijeme. “Zvezdane, nisam se mučila u Zadruzi i spavala s onim bolesnim ljudima da bih se sada, kada sam izašla, stiskala u jednoj sobi s Mokom. Neka ti je tata sto puta, meni nije, ja ni moje ne želim”, odbrusila mu je ona tokom jedne rasprave – nastavlja izvor koji, na kraju, otkriva i šta će se dalje dešavati.

 

Međutim, Anđela je gostovala u emisiji “Da li sa Dalilom” i tom prilikom je ispričala da ju je Moka prihvatio kao ćerku i da je njihov odnos fantastičan.