ANĐELINA PORODICA DEFINITIVNO DONIJELA ODLUKU! Zvezdan javno udario po njenim NAJBLIŽIMA, a sada je iz Crne Gore došao odgovor u ovom vidu

Dvedesetčetvorogodišnjoj učesnici “Zadruge” Anđeli Đuričić presjeo je drugi dan Vaskrsa jer joj u Bijelu kuću danas nije stiglo željeno pismo njenih roditelja, zbog čega je sada sve uvjerenija da su je definitivno “otpisali” zbog neviđene bruke koju im je priredila ušavši u emotivnu vezu s 22 godine starijim, oženjenim Zvezdanom Slavnićem.

– Ni meni za moje dijete ja ne bih bio pravi izbor, ali mislim da je jako ružno ovo što ste uradili. Nju ne krivim, krivim sebe za sve što se dešava ovom djetetu i nije zaslužila da ovo radite. Vi ste razlog za ovo što ste je pustili da uđe i uradi. Ako ste ovo dozvolili, da ovdje pronađe prijateljstvo, drugove i momka, vaša je greška. Stvarno me ne zanimate u apsolutno nijednom trenutku, a ovo je vaša kćerka koja je kad se dešavalo šta se dešavalo povukla vašu porodicu. Sram vas bilo, a ja ću biti uz nju i dalje – rekao je Zvezdan Slavnić, dok su se mnogi pitali kako će njeni najbliži reagovati na ove njegove riječi.

Pripadnici sedme sile su pozvali Anđelinog oca, u želji da prokomentariše Zvezdanovu izjavu, međutim on se uporno nije javljao na telefon, prenose domaći mediji.

Nem je poslije svega bio i Anđelin rođeni brat, koji takođe nije želio da se javi, a od komentarisanja njenih postupaka u “Zadruzi” je, po svemu sudeći, definitivno odustala i mnogo puta pominjana “popadija”, Aleksandra Miljanić, koja je također prestala da se javlja na telefon.

Anđelini najbliži su odlučili da javno ne komentarišu ništa što ima veze sa njom, a toga će se, po svemu sudeći, držati sve do kraja aktuelne sezone pomenutog rijalitija.

Kurir.rs/Pink