“ANITA JE REKLA “DA” Matora ZAPROSILA djevojku, otkrila detalje vjenčanja: “Biće u drugoj zemlji”

Bivše zadrugarke Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović iznenadile su javnost kada su fanovima saopštile da su odlučile da svoju vezu, koja je u rijalitiju bila puna svađa i turbulencija, nastave u spoljnom svijetu, a sada su riješile da odu i korak dalje.

Naime, rijaliti par gostovao je u jedno emisiji, kada je Matora otkrila da je upoznala buduću taštu, kao i da planira da stane na ludi kamen.

– Anita, izgledaš prelijepo – rekla je voditeljka.

– Ivana, ja sam to izabrala, moram da napomenem – ubacila se Matora.

– Da li toliko sijaš zbog ljubavi? – upitala je voditeljka Anitu.

– Upravo tako. Sreća ne može da se sakrije, što se i vidi – odgovorila je ona.

– Danas sam bila u Kurševcu kod njene majke. Uskoro će se destiti nešto lijepo, za nekih deset dana. Anita je danas rekla ”da”. Biće veselo. Bila sam kod tašte, riješila sam sve. Ne bih puno da otkrivam detalje. Biće spektakularno i prelepo. Danas smo odijelile radosne vesti – kazala je Matora.

– Ti si je zaprosila? – upitala je voditeljka.

– Odmah smo konkretizovale, bez vjeridbe. Svadba će biti u drugoj državi, moram da kažem da će se sve održati za mjesec dana – otkrila je Matora.

– Kad je svadba? – pitala je voditeljka Matoru.

– Za mjesec dana, ne mogu da kažem gde i kad tačno. Tajna je ko će biti kumovi, a ono što je važno je da će do toga doći. Krivo mi je jer sam pravila tenziju, bježala od ovakvog odnosa. Mislim da je vrijeme da našoj ljubavi damo šansu. Ne treba da se opiremo – rekla je ona.

(Blic.rs)