“ANU SAM DAVIO I LJUBIO, TAKAV SAM!” Monstruozno priznanje Zvezdana Slavnića – Bio na povjerljivom razgovoru!

Zvezdan Slavnić razgovarao je u pušionici sa Marijom Kulić koja je pokušala da ga posavjetuje i kaže mu da treba da smiri strasti kada je u pitanju njegova bivša supruga Ana Ćurčić, međutim, Zvezdanove riječi i priznanje da je bio agresivan prema njoj i van rijaltiija, a potom i pokušaj pravdanja svog nasilništva, naveo je gledaoce da osjete ogroman bijes i gnjev prema njemu.

– Pretjerano si agresivan prema njoj, pretjeruješ. Praviš od sebe monstruma… Napolju ko zna šta je bilo kad je ovde ovako. Ja razumijem da ti nju spriječavaš da iznosi gluposti i budalaštine koje priča, a za koje će posle da se kaje, ali ispadaš najgori nasilnik koji se nije rodio na ovoj zemaljskoj kugli – pričala mu je krišom Marija, dok je Slavnić samo slegnuo ramenima, a onda pokušao da opravda svoje neoprostivo ponašanje i još dublje se “zakopao”.

– Ja sam samo iskren… Da li bih je ja davio, pa je poslije ljubio cijeli dan, to je moja stvar. I tako i jeste, ljubio bih je i davio, tako je i kad smo napolju, tako mi je, takav sam, iskren sam, pa ne bi me voljela 13 godina – pričao je Zvezdan.

Čim je snimak osvanuo na mrežama, fanovi rijalitija su apelovali da se Slavnić procesuira zbog priznanja da je maltretirao suprugu, a kako će se dalje odvijati situacija ostaje da vidimo.