APSOLUTNO IZNENAĐENJE! IZABRAN POBJEDNIK 16. sezone “Zvezda Granda”!

APSOLUTNO IZNENAĐENJE! IZABRAN POBJEDNIK 16. sezone “Zvezda Granda”!

Slavica Angelova se u superfinalu predstavila pjesmom „Ugasi me“. Mora joj se odati priznanje na svemu što je pokazala tokom takmičenja, ali i u finalnoj večeri.

U posljednjem duelu za ovu sezonu bila je bolja od Dragana Đurića iz Doboja, te se tako okitila titulom nove “Zvezde Granda”.

Noćas je održano spektakularno finale 16. sezone najpopularnijeg muzičkog takmičenja u regionu koje nosi naziv “Zvezde Granda”, a koje je iznedrilo mnoštvo pjevača koji danas suvereno vladaju muzičkom scenom na pomenutom prostoru. Devet mjeseci truda, rada, priprema sa mentorima, treme, neprospavanih noći ali i suza, napokon je sumirano i dalo rezultat.

U borbi za samu titulu od 17 finalista kao superfinalisti ostali su Slavica Angelova i Dragan Đurić. Publika je dala svoj sud i glasovima dovela do trona samo jedno ime.

Pobjednik 16. sezone “Zvezda Granda” je Slavica Angelova, čiji je mentor bio Đorđe David.

Svi takmičari su tokom večeri briljirali, što se moglo vidjeti ali i čuti, međutim konačan izbor i svoj sud dala je publika, koja je u ogromnom broju glasala.

Ono što pobjednika očekuje, jesu vrijedene nagrade. Nagradni fond je bolji nego prošle godine i zasigurno je obradovao pobednika koji je trijumfovao u najpopularnijem muzičkom takmičenju.

Pobjednik je nagrađen pjesmom, spotom u izdanju “Grand produkcije”, kompletnim marketingom, kao i automobilom Fiat Tipo.

Da li će uspjeti da napravi zavidnu karijeru kao pojedini prethodni učesnici poput Milice Todorović, Darka Lazića, Milice Pavlović, Tanje Savić, Rade Manojlović, Darka Filipovića, Milana Stankovića, Džejle Ramović ili recimo Slavice Ćukteraš, budućnost će pokazati.