BABA VANGA je dala 5 UŽASNIH PREDVIĐANJA za 2023. GODINU: Nekada je zvučalo NEMOGUĆE, ali sada se čini da sve IMA SMILA – gledajte samo 2. i 3. proročanstvo

Verovali ili ne u proročanstva čuvene proročice baba Vange, jedno je sigurno – upisala se u noviju istoriju sveta kao neko ko je tačno prognozirao brojne globalno važne događaje, kao što je bombardovanje Beograda 6. aprila 1941. godine, smrt princeze Dajane, raspad Sovjetskog saveza, Staljinova smrt, otmicu italijanskog premijera Alda Mora, zemljotres u Skoplju…

Vanga je poznata i po nadimku balkanski Nostradamus, a za 2023. godinu iznela je pet zastrašujućih proročanstava, koja su možda nekada izgledala potpuno suludo, ali u svetlu najrazličitijih globalnih dešavanja čiji smo svedoci, postaju sve smislenija. Podsetimo, Vanga je rođena u Severnoj Makedoniji, ali je živela i umrla u Bugarskoj, a jedan deo života u mladosti je čak živela i u Srbiji.

Kako prenosi “Mirror” ovo je pet užasnih prognoza legendarne slepe proročice za godinu pred nama:

Zemljina orbita će se promeniti

Baba Vanga je predvidela da će Zemlja 2023. godine nekako doživeti promenu u svojoj orbiti, iako nije precizirala detalje. No, jedno je sigurno – planeta je trenutno pozicionirana u savršenoj ravnoteži, a čak i najmanji pomak može je dovesti do neverovatno štetnih posledice u klimi i nivou mora.

Biološko oružje

Takođe, Vanga je predvidela da će jedna “velika zemlja” sprovesti studije o biološkom oružju nad ljudima, što bi moglo da rezultira smrću hiljada i hiljada ljudi. Iako su ovakve vrste eksperimenata zvanično zabranjene, svi smo svedoci da se o ovoj temi svakodnevno spekuliše u svim svetskim medijima.

Nuklearna eksplozija

Među njenim brojnim predviđanjima za godinu pred nama, tu je i ono gde je Vanga upozorila na potencijalnu eksploziju nuklearne elektrane. Podsetimo, ona je tačno prognozirala nuklearnu katatstrofu u Černobilju.

Solarni cunami

Ovo je još jedna u nizu prognoza, iako je ostala prilično nejasna. Navodno planetu Zemlju čeka ogromna solarna oluja u razmerama koje nikada ranije nisu viđene. Solarna oluja te snage mogla bi da dovede do oštećenja tehnologije, pa čak i do masovnog nestanka struje.

Laboratorijski porođaji

I na koncu svojih predviđanja Vanga je iznela da će navodno ovo biti godina kada će svetski lidari zabraniti prirodne porođaje, a novi životi stvaraće se u laboratorijama gde će medicinski stručnjaci odlučivati ko će se roditi.