BALERINA SA “FARME” DANAS JE ZAPOSLENA U DRŽAVNOM SEKTORU SRBIJE Bila je u centru skandala, a pogledajte kako danas izgleda – IMA DJECU I NEPREPOZNATLJIVA JE

Dragana Milošević bila je “Grand” balerina koja je široj javnosti postala poznata po učešću u rijalitiju Farma 2010. godine.

Tada je nastala prava drama kada je u rijaliti “Farma” ušla Dragana Milošević, bivša devojka pjevača Nemanje Stevanovića koji je tada takođe bio na imanju u Lisoviću sa sada već bivšom djevojkom pjevačicom Milenom Ćeranić.

Oni su svojevremeno bili najintrigantniji par u Srbiji, te su bili veoma interesantni publici, pa je produkcija “Farme” riješila da uvede i Draganu.

Ona je ozbiljno shvatila svoju ulogu u rijalitiju, te ih nije štedjela. Njene provokacije su bile svakodnevne, zbog čega se tada novopečeni par stalno svađao.

Najbolji prijatelji na “Farmi” bili su joj Mina Kostić i Miloš Bojanić.

Lijepa balerina publiku je uspjela da oduševi dobrim manirima i uspjela je da se plasira na treće mjesto, a nakon što je napustila rijaliti povukla se iz javnosti.

Ona je danas srećno udata, te kako joj piše u opisu profila na Instagramu, ona nije više Milošević već Kalabić, ima dvoje djece, sinove Kostu i Đorđeta i zaposlena je u Elektroprivredi Srbije.