Bila sam na nekoj zurci nakon ispitnog roka i napila se kao zemlja

Bila sam na nekoj zurci nakon ispitnog roka i napila se kao zemlja. Na istoj zurci sretnem bivseg sa kojim sam imala losu vezu ali je on presladak. Zavrsilo se tako sto se smuvao sa

mojom koleginicom sa faxa. U prolazu ga zgrabim odvucem napolje u prvi ulaz u prvi mrak i pruzim mu takav o… s…

da se tresao kao prut nakon toga. Od tada me uporno zove, ostavlja poruke da se vidimo. Ne pada mi napamet da mu se ikada javim. Neka ceo zivot misli o meni. Eto rekla sam.

Nema gore žene od očeve majke. Na primjer, ja sam njena unuka i niska sam 160cm. I majka i familija s majkine strane su svi visoki tj. deda mi je preko 185cm visok a baba je uvijek bila preko 170cm. A sa očeve strane svi su niski, tj. otac mi je nizak i baba i deda i svi. Ali ta moja baba s očeve strane, čitav život me vrijeđa kako sam povukla na majčinu stranu što sam niska i vrijeđa ih, a ustvari sam povukla na njenu stranu! To ona s takvom mržnjom govori, samo da njeno bude najbolje, a ostalo najgore! A jasno se vidi na koga sam niska ! Tipična svekrva! I još otac fali babu kao a visoka je ona viša je od mene i nosi veći broj obuće – a baba fazon iste moje visine i nosimo isti broj! Nego oni neće da se pomire s činjenicom da njihovo nije najbolje!! Mrzim takve ljude. Koji tuđe nipodaštavaju a oni su najbolji.