BIVŠA SUPRUGA UČESNIKA UŠLA U ZADRUGU Varao pjevačicu, pa POBJEGAO kad je ugledao: “Neko je mene prozivao da ne smijem da dođem”

Pjevačica Ivana Šašić sinoć je ušla u “Zadrugu” kao gost na žurki. Ona je pri dolasku pozdravila sve zadrugare, zabavljala ih uz brojne hitove, a onda se obratila svom bivšem suprugu Bojanu Simiću, koji je učesnik aktuelne sezone rijalitija, piše Blic.rs.

Naime, kada je Ivana ušla u Zadrugu, Bojan Simić je najprije pobjegao kod stola za rulet.

– Neko je mene prozivao da ne smijem da dođem. Ja sam u ovoj kući 18 godina, tako da Boki lažovu, ja sam zvijezda. Ja nisam donijela krokodila, ja da sam znala da je toliko bogat, ne bih se razvodila, što da se mučim – rekla je Ivana, a Bojan je sačekao da se pjesma završi te je klekao ispred Ivane Šašić i izjavio joj ljubav.

– Bez obzira na sve, volim te – rekao je Bojan Simić.

– Voli me kao što ima krokodila – rekla je Ivana i prekrstila se.

– Što kaže Nadica Kamel: “Prošao voz, imam momka” – rekla je Ivana.

– Neka ti je sa srećom – rekao je Bojan.

Podsjetimo, Ivana Šašić šokirala je javnost kada je na društvenim mrežama objavila da se razvodi od Bojana Simića (41), s kojim je bila u braku pet godina. Šašićka nije želela da se o njenom razvodu spekuliše, već je otkrila da ju je suprug prevario i to sa medicinskom sestrom starijom od njega čak 14 godina.

“Ja protiv te žene nemam ništa, mi smo se čule. Lagao je,muljao, petljao. Meni je govorio da ništa nije kriv, a prijateljima priznao da me je ipak prevario. Prevara kao prevara, i nije bauk, mnogi je oproste. Ja izdaju ne praštam – objasnila je Ivana tada na svom Fejsbuk nalogu.