BJEŽE IZ SRBIJE, UPLAŠENI ZBOG ZVEZDANA?! Hitno odlaze iz zemlje, za sve je kriv pajtos iz zatvorske ćelije

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić otišli su nakon diskvalifikacije u stan kod Moke Slavnića na Novom Beogradu, a onda su sve šokirali kada su objavili sliku sa burmama na ruci dva dana kasnije. Međutim, ispostavilo se da se nije desilo pravo vjenčanje, već je sve bilo dogovoreno i snimljeno u emisiji “Da li sa Dalilom”.

Kako sad prenose mediji, rijaliti par navodno planira da pobjegne iz Srbije i da se sklone u Švicarsku, kod Zvezdanovog prijatelja s kojim je dijelio ćeliju.

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Anđela je presrećna jer je sa Zvezdanom, koliko znam sa porodicom se čula, ali pošto su joj rekli da se hitno vrati u Crnu Goru ona im je rekla da ostaje pored svog dečka i da je ne zanima ništa. Njih dvoje i dalje nose burme, a rešili su da prihvate ponudu Zvezdanovog druga i da odu kod njega u Švajcarsku jer on ima slobodan stan koji će im ustupiti. Zvezdan se sa tim likom poznaje jer su bili zajedno u zatvoru i ostali su u dobrim odnosima. On će mu naći i neki posao da radi pošto su iz rijalitija izašli bez dinara. Moka ih podržava da napuste zemlju, pa je i sam odlučio da im pomogne finansijski za taj put i dao im je nekoliko hiljada evra – otkriva izvor blizak Zvezdanu.

Foto: Youtube Printscreen/HYPE TV

– Moka ih je posavetovao da rade na bebi i da se iz Švajcarske ne vraćaju u skorije vreme, te da tamo započnu novi život. Anđela je prihvatila sve i sada se pakuju i spremaju za odlazak, jer Zvezdan u Srbiji nije siguran. Postoji šansa da ga Ana prijavi za sve optužbe koje je do sada iznela na njegov račun, te zbog toga žele što pre da se sklone – završava izvor za “Star”.