BRENIN SIN PROSLAVIO 31. ROĐENDAN, OBJAVLJENA NJEGOVA SLIKA NAKON DUGO VREMENA: Skroz promijenio imidž i ne liči na sebe (FOTO)

BRENIN SIN PROSLAVIO 31. ROĐENDAN, OBJAVLJENA NJEGOVA SLIKA NAKON DUGO VREMENA: Skroz promijenio imidž i ne liči na sebe (FOTO)

Stefan Živojinović (31), najstariji sin pjevačice Lepe Brene (62) i Bobe Živojinovića (59) proslavio je 31. rođendan, a na porodičnoj je fotografiji pozirao s malo dužom kosom i bradom. On se više ne bavi muzikom i u potpunosti se povukao s te scene, a rijetko ga se može vidjeti i na fotografijama.

Prije nekoliko je godina gradio pjevačku karijeru, ali se onda iznenada povukao iz javnosti prije više od tri godine. Od tada se rijetko pojavljivao, a nije bio aktivan ni na društvenim mrežama.

No, sada je njegov mlađi brat Viktor objavio zajedničku fotografiju na kojoj je Stefan u potpunosti promijenio imidž.

– Podržali smo njegovu odluku da se ne bavi više muzikom. Ako smo u stanju prihvatiti tuđe odluke, zašto ne bismo prihvatili i odluke naše djece? Bitno mi je da su naša djeca sretna, a čime će se oni baviti, to je pitanje njihovih izbora, koje Boba i ja uvijek podržavamo – jednom je prilikom izjavila majka, Lepa Brena.

Inače, dok je Stefan još bio dijete Brena je doživjela veliku traumu kada je bio otet iz porodične kuće na Bežanijskoj kosi u Beogradu.

Otmičari su od pjevačice i supruga tražili otkupninu od dva i po miliona njemačkih maraka. Porodica nikada nije prijavila otmicu, niti se saznalo ko je kriv.

– Od toga dana za mene više ništa nije isto… Sve su otmice otkrivene, samo ne i ona mog djeteta. Ali ja sam žena koja se više ničega ne boji – rekla je tada.

– Naravno da imam osiguranje – to su profesionalni ljudi koji se ne vide, ali u svakom trenutku znaju što trebaju raditi – zaključila je.