CAR PRVI PUT VIDIO KLIP ALEKS I ZVEZDANA: Izgorio od bijesa, njegov otac ULETJEO i napravio HAOS, skandal u Šimanovcima! (VIDEO)

CAR PRVI PUT VIDIO KLIP ALEKS I ZVEZDANA: Izgorio od bijesa, njegov otac ULETJEO i napravio HAOS, skandal u Šimanovcima! (VIDEO)

Drama u Šimanovcima, Car nije mogao da vjeruje svojim očima!

Filip Car je osvojio 4. mjesto u “Zadruzi 6”, a dok je čekao svoju djevojku Aleksandru Nikolić, koja se još uvijek nalazi na Rajskom ostvru, obavili smo intervju sa njim. Filip je prvi put dobio priliku da vidi klip Aleks i Zvezdana Slavnića, zbog čega je izgorio od bijesa.

– Da li je to usporen snimak? Vidi se da poljubac nije u usta i da se izmaknula, tako mi je rekla. Tako da, vjerujem joj, vjerujem joj sto posto… Prvi put se susrećem sa tim. Vjerujte, i da je bio i poljubac, naspram onoga što sam ja radio… Evo, ja tvrdim da nije bio, a i da je bio, zna se šta sam ja radio. Nemojte da me nervirate, ja sam radio gore stvari. Ne morate ništa da mi pokazujete, ja ću da vidim. Neko moli da ga neko zagrli i neko ga zagrli… Dobro, šta. Ja stavljam krivicu na sebe, i za ovo što se njoj prepisuje, kriv sam ja, čak i za neke stvari iz pete sezone – pobesneo je Filip.

Filipov otac Franjo je upao i počeo da vrijeđa, a Car je smirivao situaciju i pravdao ga.

– Moj otac to malo lično prihvata, turpijate mi mozak nakon deset meseci – govorio je Car.

Izvor:(Republika)