CECA RAŽNATOVIĆ OTKAZALA VELIKU PROSLAVU: I to u posljednjem trenutku! Ovo je razlog!

Pjevačica, Svetlana Ceca Ražnatović u posljednjem trenutku odlučila je da ove godine neće slaviti svoj jubilarni 50. rođendan.

Iako je rođendansku proslavu u jednom poznatom beogradskom hotelu mjesecima pripremala, Ceca je shvatila da zbog svega što se dogodilo njenoj ćerki Anastasiji, koja se još oporavlja od gubitka bebe, nije vrijeme za veliko slavlje.

Pjevačica će tako 14. jun, dan svog rođenja, provesti u svojoj vili u Ljutice Bogdana, okružena najbližima.

– Cecu su sestra Lidija i prijatelji nagovorili da ove godine za svoj rođendan napravi veliko slavlje. Iako u početku nije bila za to, kad je shvatila da oni već mesecima ne odustaju od te ideje i da će sve organizovati, nekako je prihvatila. Počela je već i da se priprema za taj dan, da bira toaletu za to veče, ali je pre nekoliko dana rešila da ipak otkaže proslavu. Shvatila je da zbog Anastasije i njenog stanja još nije vreme za veliko veselje. Iako je i sama Anastasija bila za to da se žurka održi, Ceca je nakon razgovora s njom, ali i ostalim članovima porodice odlučila da definitivno od toga odustane. Jednostavno, ona se ne bi zbog svega lepo osećala i zna da to ne bi bila atmosfera kakva zna da bude na svim slavljima koja Ražnatovići organizuju – ispričao je izvor blizak ovoj porodici.

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Podsetimo, nedavno je treći rođendan proslavio i Cecin prvi unuk Željko, ali zbog situacije sa Anastasijom, Ražnatovići nisu pravili veliko slavlje, već su rođendan proslavili u krugu porodice u Titelu.