CIJELA BIJELA KUĆA PROTIV ANE! Zadrugari se urotili, Zvezdan potpalio vatru – isplivale informacije iz SPOLJNOG SVIJETA

Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Peci Laziću da komentariše prethodni klip i mišljenje Ane Ćurčić da je Ivan Marinković špijun.

– Poenta je da li je Ivan špijun, u kom modu treba da budeš da tako razmišljaš? – govorio je Peca.

– Ona je špijun, to je radila u spoljnom svijetu – dobacio je Zvezdan.

– Milion puta sam sjedio sa Zoricom isto su govorili da su oni špijuni. Možda čujemo da Ana čuje nešto od Zorice jer je Ana nešto prenijela, a nije pitala – nastavio je Lazić.

– Samo sam tebi na podijeli rekla da si špijun i policajac – rekla je Zorica.

Zatim je Janjuš izneo informacije iz spoljnog svijeta, koje su Anu prikazale u negativnom svjetlu.

– Mislim da većina ljudi neću da kažem svi, ali većina priča da je folirant. Ja kad sam sa njom imao dopisivanje napolju za Zvezdana, kad me je pitala da li je to realno i vidio sam je u drugom svjetlu. Zamišljao sam je kao ženu koja je mangup i da ima šlif djevojke koja je van svih učesnika. Ja sam rekao da je folirant, ali o njoj nisam rekao sve najgore. Je l’ sam je uvrijedio? Videla sam da manipuliše situacijama koje mi se nisu svidjele – govorio je Janjuš.

– Niko od vas sa mnom nije proveo jedan dan, osim pojedinaca i da upozna mene i da znaju kakva je Ana. Donosili ste zaključke na osnovu njega (Zvezdana). Ja kad sam ušla o Zvezdanu nisam iznosila ništa iz njegovog života, iznijela sam par stvari. Ja sam ostajala, borila i voljela, prestala sam da volim sebe voljeći njega. Mene ova prevara najmanje boli, druge stvari su me bolele o kojim ćemo mi ovde da pričamo – dodala je Ana.

Detaljnije u videu ispod teksta.