“CIJELA NJEGOVA PORODICA JE UČESTVOVALA U MALTRETIRANJU MENE!” Teodora Bilanović se žestoko obrušila na Čorbu

Nekadašnja učesnica ”Zadruge 4” Teodora Bilanović, nedavno je u medijima priznala da je doživjela fizičko i psihičko nasilje, od strane nekadašnjeg partnera Milana Jankovića Čorbe.

Odmah nakon toga, on se oglasio na jednoj društvenoj mreži, te je istakao da u ”bekstvu”, a da će se njegov povratak desiti po zastarevanju slučaja. Javnost je ošto osudila ovaj gest, a sada se Bilanovieva oglasila.

– Ja sam 31.12.2021. sa svim dokazima podnela prijavu protiv Milana Jankovića, mog bivšeg emotivnog partnera, od koga sam u više navrata doživljavala fizičko i psihičko maltretiranje. Od tada o njemu nisam davala nikakve izjave, sve do mog poslednjeg javnog pojavljivanja na jednom muzičkom festivalu, gde sam na pitanje novinara šta se dešava sa mojom prijavom protiv dotićnog odgovorila da očekujem suđenje. Sinoć sam bila na nastupu kada su mi počele stizati na desetine poruka gde mi ljudi šalju sporni snimak koji je doticni okačio. U prvi mah sam počela da se tresem i doživela sam panični napad, a kada sam se sabrala počela sam da razmišljam o tome kako neko nakon svega može da pravi komične klipove na konto cijele situacije. U pitanju je bio moj život, moje fizičko i psihičko zdravlje koje je on ozbiljno ugrozio, i zbog čije sam torture, čim sam uspela da pobegnem od njega, završila sam kod psihijatra gde sam lečila stečenu depresiju i anksioznost. Istina su svi oni navodi koji su se pojavili u medijima, za čupanje, udaranje i lomljenje noktiju, za sta sam dokaze predala policiji. – rekla je bivša zadrugarka, pa dodala:

– Ja njemu nisam bila prva žrtva, prije mene je još brutalnije maltretirao i svoju bivšu ženu i njihovo dijete, a i cijela porodica mu je izuzetno agresivna i svi oni zajedno su podržavali i učestvovali u njegovom maltretiranju mene i njegove bivse zene. Vrhunac bezobrazluka je bio kada sam vidjela u jednim novinama da je on nakon objavljivanja klipa pozvao novinare na aerodrom, da ga slikaju kako navodno beži iz zemlje zbog suđenja, koje još uvijek nije ni zakazano. Nadam se da će što pre doći do suđenja i da ce ova situacija tamo dobiti epilog, jer zaista mi je mučno da ponovo prolazim kroz cijelu traumu koju sam jedva prebrodila nakon više od godinu i po dana.