ČUVAJU IH ZA KRAJ: Evo KO ULAZI U ZADRUGU, mnogima će se KRV SLEDITI kad čuju NJIHOVA IMENA

Najbolja prijateljica rijaliti učesnice Ane Ćurčić, Milena Kačavenda, za medije redovno komentariše aktuelna dešavanja u Bijeloj kući.

Ona je i sada, bez dlake na jezku, prokomentarisala Zvezdana Slavnića, Anđelu Đuričić, ali se dotakla i Ace Bulića i ulaska u “Zadrugu 6”.

Na pitanje šta će da uradi ako Zvezdan ili Anđela pobijede, Kačavenda je rekla sljedeće:

– Ako oni pobijede i otvore frizerski salon, ja ću nakon što mu naplatim 2 miliona dinara za izjave, biti voljna da im dam 10 eurića da me isfeniraju. A ako Anđela traži 500 i to ću da im dam, ja sam gospođa široke ruke – istakla je Milena, nakon čega je prokomentarisala da još uvijek nije dobila poziv za “Zadrugu”, kao i o famoznom satu o kom se dugo spekulisalo u medijima.

– Čekali smo trenutak da Aca Bulić i ja uđemo u “Zadrugu” i da on Ani tu svečano uruči sat, ali to se nije desilo. Vjerovatno produkcija zna kako bi Zvezdan reagovao – istakla je, pa dodala:

– Nismo dobili poziv. Ukoliko se bude desilo da Acu i mene do kraja rijalitija ne pozovu, sigurno će joj sat uručiti čim izađe iz rijalitija – rekla je Milena, pa dodala šta misli koji je razlog ovakve odluke produkcije.

– Produkcija nas sada ne zove. Mislim da nas čuvaju za kasnije, onako pred kraj da uđemo. Nikome se ne isplati da se tamo Aca i ja pojavimo. Nastao bi haos – rekla je ona, pa odgovorila šta misli o glasinama da je Anđela omađijala Zvezdana.

– Zasigurno mislim da ga je omađijala sa onim njenim crnim ajlajnerom, ne znam samo kako ga tako dobro izvlači. Ja se prijavljujem da dođem na kurs ako njih dvoje otvore salon – rekla je Milena kroz osmijeh za “Srbiju Danas”.