DA LI JE MOGUĆE DA ĐANI OVO RADI ZA USKRS? Objavljene PRIVATNE FOTKE iz pjevačevog doma

Đani jedan od najvećih hrišćanskih praznika provodi u svom domu, uz ženu, djecu i unuke. Iako poštuje Vaskršnje običaje, farbanje jaja je Đani ipak prepustio svojoj supruzi Slađani Trajković.

– Žena farba jaja, ne ja, to su ženski poslovi. Ja sam više zadužen za hranu. Uvek se u nedelju na trpezi nađe neko pečenje, ali ga ne pravim ja. Imamo i dvorište i kuću, ali je bolje da kupimo pečenje, jednostavnije je. Farba se uglavnom u lukovini, ne pravimo neki cirkus od jaja. Kao što su naši stari radili – jednostavno. Meni lično estetika nije bitna, ali jeste Slađi. Ona se oko farbanja jaja stvarno potrudi, uživa u tome. Pobrine se za svu dekoraciju, ne samo za jaja. Stavi i i zekice, ma sve.

foto: TIKTOK / SCREENSHOT / djani

Pjevač je istakao da je porijeklom sa Kosova i da mu je veoma stalo do njegovanja običaja i tradicije.

– Ja sam sa Kosova i negujem tradiciju koju su moji preneli na mene. To poštovanje običaja polazi iz kuće, a i ja sam na svoju decu preneo to isto. Zato kažem, ne izmišljamo previše, zna se kakvi su običaji i mi ih uvek ispoštujemo.

Uveliko je poznato da je Đani jedan od najtraženijih pjevača ne samo u Srbiji, nego i u regionu, pa će i praznike provesti radno.

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM/DJANIMUSIC

– Nikada ne radim za Veliki petak, ali subotom i nedeljom za Vaskrs uvek radim. Preko dana sam, naravno, kod kuće, ne putujem van Srbije, ali uveče uvek imam neke nastupe.