Danas kada sam se vratio sa posla mama mi je indirektno govorila sumnje na moju suprugu

Danas kada sam se vratio sa posla mama mi je indirektno govorila sumnje na moju suprugu, onda smo seli i rekla kako saznala da se smuca sa nekim vec duze vreme. Baš sam se iznenadio… grozan osjećaj. 3 godine smo u braku imamo kćerku i trenutno je trudna, 6. mjesec! Odmah sam posumnjao da je možda zatrudnila sa tim muškarcem sa kojim me vara.

Vjerujte povratio sam od muke… Otišao sam na sprat i tada sam je uhvatio za ruku i izveo na put. Nije joj bilo jasno, a kada sam joj rekao da ide kod og svog lju vnika, počela je da plače. Naravno, klela se da nema drugog i da mi je vjerna, međutim to su ženske priče, kako kažu krokodilske suze… Nisam u nekoj finansijskoj situaciji, ali u ponedjeljak idem da uradim test očinstva za kćerku, mislim ovu djevojčicu koju

još uvijek smatram kćerkom. Iskreno volio bih da je moja, jer baš je volim i baš bi mi bilo teško da se razdvojim od nje, ali… kako bude biti će. Nikada nisam ni pomišljao da mi se ovako nešto može desiti, istina, mama je oduvijek sumnjala u njenu vjernost i poštenje, ali ja joj nisam vjerovao, NA ŽALOST!