“DEČKO TI KAŽE DA IDEŠ NA MJESTO!” BUKTI RAT IZMEĐU MAJE I ZVEZDANA “Niko mene ne može da zgazi, ja sam ta koja gazi” (VIDEO)

“DEČKO TI KAŽE DA IDEŠ NA MJESTO!” BUKTI RAT IZMEĐU MAJE I ZVEZDANA “Niko mene ne može da zgazi, ja sam ta koja gazi” (VIDEO)

U toku emisije “Pitanja gledalaca” došlo je do žestoke svađe između Maje Marinković i Anđele Đuričić oko Zvezdana Slavnića, a tokom koje je Maja pomenula i Anu Ćurčić.

Naime, Anđela je tokom svađe sa Majom nju upitala zašto joj je to uradila sa Zvezdanom.

– Ja se ponašam i dogovaram kako se osjećam Ko je luzer ne zanima me, bitno mi je da se broim za svoju ljubav, boriš se dokle imaš snage. Teba uvek dati jednu priliku nakon greške. Prešla sam mu preko prevare – rekla je Anđela.

– Je l’ to znači da si razumjela Anu? – pitala je Dušica.

– Da, jer ostaje u podsvesti. On mi je rekao da će me demantovati ponašanjem – rekla je Anđela.

– Kad je sve najbolje Makica zada gol u 90 minutu. Niko mene ne može da zgazi, ja sam ta koja gazi. Mi smo otvoreno započeli donos, imali smo simpatisanje, ali emociju ne. Krenulo je otvoreno i tako se završilo. Ja u to njegovo pokajanje ne vjerujem, po meni to ljubav nije. On je bio zauzet, ja sam bila slobodna – rekla je Maja.

– Kao što si rekla da nemaš potrebu da komuniciraš sa Anom kad ti se kulturno obraćala, posle onoga što si ti meni rekla, ja nemam potrebu da ti odgovorim na apsolutni ništa. Tvoj dečko je meni dao pristup, a evo kaže ti da ideš na mJesto – rekla je Maja.

Detaljnije u nastavku teksta.