DEJAN DRAGOJEVIĆ PRIZNAO DA SE ČUO S ANOM ĆURČIĆ: Bio joj je LIČNI SAVJETNIK, bila je to TAKTIKA

Dejan Dragojević, nekadašnji pobjednik “Zadruge”, progovorio je o aktuelnoj učesnici ovog rijalitija Ani Ćurčić, sa kojom je bio u kontaktu prije njenog ulaska u “Pinkov” šou-program.
Dejan progovorio o razgovorima sa Anom.

– Meni se nije dogodilo ništa slično kao Ani. Ne gledam sada rijaliti, ali u hodu nešto propratim. To što se dešava je sve suprotno od onoga što se meni desilo – istakao je Dejan Dragojević.

foto: Printscreen/youtube/Dejan Dragojević

Dejan Dragojević se čuo sa Anom Ćurčić pre njenog ulaska u rijaliti.

– Ja sam savetovao Anu dok je bila napolju, na početku sam pričao sa njom, dugo smo ostajali na telefonu. Davao sam joj savete, mislio sam da mogu da utičem na nju. Ona je onda odlučila da uđe u šou, ja sam joj pružio podršku, ali sada više ne gledam – rekao je on potom.

– Svi osuđuju rijalitije, a svi žive po šablonu rijalitija. Zgražavaju se nad tim dešavanjima, a ko zna šta se dešava u njihovim životima – zaključio je za “Premijeru, vikend specijal”.

Dejan je, inače, danas otkrio da li je njegova bivša žena Dalila Dragojević uticala na to da primi islam.

foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

– To je bio neki prvi korak da ja spoznam veru. Ja sam tako počeo. To nije bilo ništa na silu, niti je mene neko mogao da natera. Ja sam jednostavnom osećao trenutak da mi je potrebno raterećenje. Sada se osećam kao da letim, tako hodam bukvalno – rekao je on za pomenut medij.