DEJAN POSLAO MILANA KOD HODŽE?! Miloševiću bačena crna magija, spas traži u muslimanskim običajima?

DEJAN POSLAO MILANA KOD HODŽE?! Miloševiću bačena crna magija, spas traži u muslimanskim običajima?

U srbijanskim medijima pojavila se vest da je Dejan Dragojević pomogao Milanu Miloševiću da se riješi crne magije koja je na njega bačena.

Navodi se da je Milošević od kada je prestao da radi na “Pinku” imao je suicidne i crne misli.

Prema pisanju “Scandala” prije nekoliko sedmica voditelj je čak pomišljao i na samoubistvo, do čega srećom nije došlo jer se obratio psiholozma za pomoć. Piše se da je u dogovoru sa prijateljima, Milan posjetio i jednu vidovnjakinju.

Mediji prenose da je Milanu u svemu ovome znatno pomogao Dragojević, koji je nedavno privukao ogromnu pažnju javnosti promjenom vjere i prelaskom u Islam.

Foto: Shutterstock/Youtube

Prije desetak dana, navodi se, Milan je posjetio jednu vidovitu ženu koja živi u okolini Kraljeva, a koja mu je pomogla da otkrije da je pod jakim dejstvom crne magije!
– Milan je u svojim stvarima pronašao neke zamotuljke i odneo ih je kod te žene da proveri o čemu se radi. Ta žena je otkrila da je reč o urocima od strane ljudi koji ga mrze, a koji su bili u njegovoj blizini. Osim zamotuljaka, našao je i druge razne predmete koji inače nisu njegovi, pa mu je ta žena rekla da su to stvari preko kojih mu je uvračano. Rekla mu je da sve te stvari skupi i baci ih u brzu reku. Takođe mu je objasnila da ona može da mu očisti samo auru, ali da mora da potraži i hodžin zapis pošto je i dalje okružen ljudima koji su loše raspoloženi i koji mu žele zlo. Milan je učinio sve što ga je vidovnjakinja savetovala, ali se onda prisetio da je i Dejan Dragojević imao problema sa crnom magijom, pa ga je odmah nakon toga pozvao da ga posavetuje kod kog hodže da ide i Dejan mu je rado pomogao jer je i on ranije kod istog hodže pronašao pomoć. Osim hodžinog zapisa umotanog u plavo platno, Milan je dobio i zapis koji je potopio u vodu kojom se nekoliko dana umivao. U pitanju je pet litara vode u koju je ubacio pomenuti zapis – ispričao je Milanov prijatelj za “Scandal”.

Foto: Srbija Danas

Domaći mediji su kontaktirali i bivšeg voditelja “Zadruge” kako bi otkrili pravu istinu.

– Ja to ne bih da komentarišem – kratak je bio Milan za “Scandal”.