DEJAN VISIO SA ZIDA – DRAMA U KUĆI U VETERNIKU! Biljani pozlilo kada ga je vidjela, David hitno reagovao!

Pobjednik “Zadruge 5”, Dejan Dragojević, gostovao je u jednoj emisiji kada je govorio o drami koju je sam izazvao snimajući se za Jutjub kanal, pa uplašio sve ukućane u porodičnoj kući u Veterniku.

Dejan je tom prilikom govorio o ogromnoj podršci porodice koju svakodnevno dobija, a pogotovo nakon raskida sa Aleksandrom Nikolić koji je u tom momentu bio svjež.

Foto: Instagram printscreen/dejan_dragojevic_official_/TV Pink

Dragojević je istakao da je cijela porodica bila osetljiva na njega i njegova raspoloženja nakon njegovog izlaska iz rijalitija, te su burno reagovali na sve, a majka, baka i brat su posebno bili zabrinuti za njegovo stanje i da se na svaki njegov agresivniji potez uplaše.

Foto: Youtube printscreen/ Dejan Dragojević

– Snimao sam nešto za internet, pa sam srušio deo zida u kući. Visio sam na zidu, pa je baba zvala mamu, da joj kaže da sam srušio zid. Mama se prepala, mislila je da sam se nešto iznervirao, da sam krenuo da lupam po dvorištu. Pa me je i David zvao da me pita šta radim to… Čim vide da sam nešto nervozan, plaše se za mene – istakao je Dejan u emisiji “Kapiraš momenat”.

Nakon toga, on je istakao da, kada bi mogao, vratio bi prošlost i svoj odnos sa porodicom nikada ne bi prekinuo, ni zbog koga.

Podsjetimo, Dejan je nedavno obilježio svoj četvrti Ramazan, pa proslavio i Bajram u Veterniku i time objelodanio svoju vjersku opredjeljenost o kojoj se dugo spekulisalo.