DEJAN ZAPREPASTIO: U noći velikog finala otkrio koga zapravo podržava – Evo kome ide glas pobjednika Zadruge 5

Nakon dugih devet mjeseci borbe, kraha i rađanja novih ljubavi, puno suza i drame, ali i smijeha, veliko superfinale održaće se večeras sa početkom u 21 čas.

Devet mjeseci unazad živimo, liježemo i budimo se, plačemo i smijemo uz učesnike rijalitija “Zadruge 6”, a za samo tri sata saznaćemo ko je onaj koji je pobrao najviše simpatija milionskog auditorijuma televizije Pink i najgledanijeg rijalitija ikada.

Pred samo finale, za Pink.rs svoje utiske o ovogodišnjoj sezoni prenio je Dejan Dragojević, prošlogodišnji pobjednik ovog šou programa!

Kako ti se čine superfinalisti, da li smatraš da su svi tu zasluženo?

– Pa onako, mislim da su neke diskvalifikacije dale na prednosti određenim ljudima da se nađu tu u samom finišu a smatram da im nije mjesto jer su lažovi, foliranti i nekoliko sezona zaredom pokazuju isto ali i pokazali su da se ne mogu promijeniti na bolje tako da ne znam ko to voli.

Kome ide tvoja podrška i zbog čega?

– Podrška sam mom Zetu, mojoj Patrolnoj šapi, a favoriti za pobjedu su Bilal, Ivan, Ana, Janjuš jedine osobe sa napretkom kroz sezonu a da se podrška njihova ne izblamira ako neko od njih pobijedi i da narod napolju nema kontra reakciju jer je ovo pobjednik naroda a ne Zadrugara, a narod je trenutno strog.

Kako opisuješ šestu sezonu i po čemu se razlikuje od drugih?

– Šestu sezonu opisujem kao dosta lažnih emocija jer su imali po 3-4 u roku od 10 mjeseci, dosta laži, spremni na sve za superfinale… Spremni su na sve, ali ne iskreno nego na silu.

Po čemu smatraš da si se ti izdvojio od svih ostalih pobjednika?

– Mislim da je svaki pobjednik do sad bio jedinstven, naše životne teme su nas istakle jer su bile iskrene i promjenljive bez da smo kalkulisali… Ja sam izdvojen jer sam jedini muškarac koji je pobijedio.

Šta po tebi treba da posjeduje pobjednik šeste sezone i u kome vidiš te osobine? 

– Nijedna osoba nema te osobine, ali ono što su pokazali je dovoljno da se izdvoji Bilal, Ivan, Ana, Janjuš… potrebne su promjene, napredak, iskrena osjećanja… Oni su ostali dosljedni onome što su oni.. Bilal Koketa, Ana dostojanstvena, Ivan vjeran odan, Janjuš se klonio svojih najvećih stvari a to je Maja jer je ipak zbog nje promijenio život, a sad joj je odolio i ostao je da se bori za kćerku.

Kakvo je tvoje mišljenje o plasmanu Aleks i Cara, šta im predviđaš?

– Što se tiče njih, ne znam neki im je Hairli… ako budem iskren biće da sam ljubomoran ili ne znam šta… Ali za 7 dana ćete čitati kao i svake godine isto… Šta da predvidim djevojci koja je svom momku napakovala policiju i šta da predvidim momku koji je rekao sa kim mu je sve djevojka povezivana sa ozbiljnim ljudima… rekli su sami o sebi… OVO NISU MOJE RIJEČI… Njihove porodice su pričale o njima kroz cijelo učešce, to nije moja briga, ne ulaze u moju kuću – zaključio je Dejan Dragojević.