Dever me je zatekao zaglavljenu ispod sudopere

Dever me je zatekao zaglavljenu ispod sudopere Lep sunčan dan, napolju se čuju moj muž i još neki njegovi drugari. Rešila sam da počistim malo po kući. Ustajem iz kreveta, navlačim helankice, one se pripijaju uz mene i gledam se u ogledalo i vidim kako mi se pičkica ocrtava sa prednje strane. Želela sam jutros seks ali je ustao ranije i izašao da radi. Sredila sam se i otišla da sređujem po kuhinji. Brisala prašinu, usisavala i rešila sam da na kraju operem svo suđe što imam. Posle nekih 5 minuta voda više nije htela da odlazi, slivnik se zapušio. Sa terase sam pozvala muža da dođe da pogleda slivnik ali mi je rekao da je u poslu i da nema vremena. Kasnije je moj dever rešio taj problem…

Pokušala sam sama da pomerim zaštitu sa gornje strane u sudoperi i da problem rešim sama. Nekako sam odvrnula rešetku i pokušavala da pod vodom nađem gde je zapušeno. Nije mi polazilo za rukom. Pokušala sam da nabijem ruku unutra i da to završim ali je bilo previše usko. Setila sam se da je moj čovek to po neki put to radio ispod sudopere pa sam tako i sama pokušala. Izvukla sam sifon iz zida ali je odjednom voda počela da izlazi i napravila sam poplavu.

Znala sam da je zajebancija u zidu i pokušala sam da gurnem ruku da vidim da li mogu nešto da nap ipam, ali je bilo tesno. Malo po malo sam pritiskala i ubacila sam ruku unutra ali ništa nisam mogla da nađem. Kad sam pokušala da izvadim ruku nikako nije išlo jer je bilo previše usko. Posle nekoliko trenutaka me je uhvatila panika i nisam znala šta ću da radim. Vikala sam iako sam znala da me oni neće napolju čuti. Na stlolici pored je bila moja trenerka i u njoj mobilni pa sam nekako nogom dohvatila stolicu, oborila je i drugom rukom uzela mobilni. Okrenula sam muža i rekla mu šta se desilo i obećao je da će da dođe iako je u gužvi. Posle nekih minut-dva otvorila su se vrata i videla sam njegovog brata iza sebe, to jest moga devera.