DILEME RIJEŠENE, POBJEDNICA ‘ZADRUGE 6’ ODLUČILA DA SE SKRASI PORED MOMKA IZ CRIKVENICE! Rodiću Caru četvoro djece

Pobjednica “Zadruge 6” Aleks Nikolić kaže da će roditi Filipu Caru četvoro djece!

Starleta je u superfinalu megapopularnog rijalitija zauzela prvo mjesto i uzela nagradu od 50.000 evra, dok je vicešampionska pozicija pripala Ani Ćurčić.

– Presrećna sam! Potajno sam se nadala pobedi, ali sam imala jaku konkurenciju, pa nisam bila sigurna. Filip i ja smo zajedno, volimo se i planiramo budućnost. Treba još da se dogovorimo kada će svadba, ali očekujem da bude što pre! Volela bih da uskoro postanem majka. Maštam da rodim četvoro dece – kaže Nikolićeva, koja uskoro putuje sa Carem u Hrvatsku:

– Biću neko vreme u Beogradu, da bih završila obaveze. Filip će obići baku i rodbinu u Novom Sadu. Potom pakujemo kofere i idemo kod njegovih u Crikvenicu.

Na pitanje na šta će da potroši 50.000 evra, Aleks odgovara:

– Srediću mami i sestri stan u Krnjači, a ostatak ću da uložim u privatan biznis. Još ću da razmislim šta će to biti. Moj život nije bio lak, a konačno ću da stanem na noge.

Ona se osvrnula i na glavnu konkurentkinju za prvo mesto – Anu Ćurčić.

Aleks smatra da je, za razliku od bivše supruge Zvezdana Slavnića, bila iskrena:

– Ana je pričala da ne voli Zvezdana i da ga se plaši, a onda mu je merila temperaturu i pisala pesme. Za razliku od nje, ja sam ljude koji su me povredili i naneli mi traume, precrtala!

Pobjednica “Zadruge 6” otkriva da je osoba koju je precrtala zapravo njen otac. Upoznala ga je tek kad je imala 11 godina.

Filip Car kaže da je Aleksandri oprostio sve greške i da će s njom provesti cijeli život!

– Imala je mnogo grešaka, ali se promenila i sazrela. Mnogi me pitaju da li sam pogledao njen klip sa Zvezdanom Slavnićem i da li mi je tačno prenela šta se zapravo dešavalo između njih. Čak i da mi nije rekla svaki detalj, opraštam joj! U tom trenutku sam ja nju izdao i bio sa Majom Marinković. Naša ljubav je jaka! Volim je – poručuje momak iz Crikvenice.

– Sećam se, Slovenka je organizovala naš prvi susret. Dogovorila se sa njim da se nađemo u Meku. Prišao mi je, pružio ruku i rekao: “Ja sam tvoj tata”. Potom je počeo povremeno da dolazi kod mame i mene u Krnjaču. Iako je odlično zarađivao u inostranstvu, slao nam je 100 evra mesečno, pa smo jedva sastavljale kraj sa krajem. Frižider nam je bio prazan! Mama je radila u kineskoj radnji i kao tetkica u školi, ali se razbolela i morala da da otkaz. Međutim, otac je počeo sve češće da dolazi kod nas i da nam remeti mir. Bio je strašno nervozan. Već sa vrata bi počeo da pravi haos, urla, tuče mamu… Zato sam ubedila mamu da odemo odatle, a imala sam samo 200 dinara u džepu. Tad sam počela da radim i snalazim se da bismo preživele – priča ona i dodaje da želi da zaboravi prošlost i okrene se novom životu sa Filipom:

– Strašne događaje sam duboko potisnula, jer bih poludela da razmišljam o njima. Spremna sam za lepšu budućnost, a ova pobeda će mi je omogućiti.