ĐANI I SLAĐA ŠOKIRALI IZDANJEM NA SVADBI MLAĐEG SINA! Pjevačeva supruga “ukrala šou” u samom startu, Trajković najavio LUDILO!

Mlađi sin pjevača Radiše Trajkovića Đanija, Marko Trajković, danas će pred Bogom izgovoriti sudbonosno “da” sa svojom izabranicom Minjom sa kojom je već u građanskom braku.

Mladi bračni par je nedavno obiljržio prvi rođendan sina Lava, a na putu je još jedan član porodice.

FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ

Ispred hrama Svetog Save pristižu gosti sa svih strana, a pored mladenaca, ponosni roditelji, ali i baka i deka su zablistali.

FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ

Slađa Trajković se pojavila u smaragdno zelenoj haljini, koja je istakla njenu figuru. Detalji u vidu zlatnih špiceva na štiklama koji se slažu sa torbom, donijeli su dodatnu nit elegancije.

Slađa nije skidala osmijeh sa lica dok su gosti i zvanice komentarisali da nikada bolje nije izgledala i da je svoju liniju dovela do savršenstva, piše Kurir.

FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ

Pjevač je izabrao crno odijelo koje je razbijeno bijelom košuljom, te nije zaostajao od supruge kada je elegancija u pitanju, a za Kurir je otkrio kako se osjeća na današnji dan:

– Stigao sam jutros sa puta i ovo je sve za minut završeno što se mene tiče. Pozvao sam Slađu pitao gde je odelo od prošlog veselja, samo sam obuću promenio. Ženski deo se sprema i šminka od osam ujutru. Biće dosta kolega večeras, meni se emocije pale kada padne mrak! Ja sam kao vampir – nasmejao se Đani.


FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ