ĐANI PJEVAO NA SVADBI GDJE JE NAVODNO PRETUČENA ŠAVIJA: Isplivao snimak na mrežama, pogledajte šta je Stefan sve vrijeme radio, oglasila se i Slađa Trajković

Nataša Šavija (35), bivša manekenka i starleta, primljena je jutros rano u Klinički centar Vojvodine sa višestrukim prelomima glave i lica.

Na mrežama su isplivali snimci iz etno sela, sa navodne svadbe, a na proslavi je pevao Radiša Trajković Đani, a u jednom od snimaka se vidi i ruka Stefana Karića koja je prepoznatljiva po njegovim tetovažama, a on nije ispuštao čašu iz ruke i sve vrijeme se veselio.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Đanijem, ali folkera nismo uspjeli da dobijemo, ali smo zato dobili njegovu suprugu Slađu Trajković koja nam je rekla da ne zna ništa o tome i da nju to ne zanima.

– Ja se ne bavim tim stvarima i mene to ne interesuje. Žao mi je kada je svaki vid nasilja u pitanju, ali stvarno za to ne znam. Ja sam kod kumova, Đani je u Beogradu – rekla nam je Slađa.

Inače, starleta tvrdi da ju je pretukao bivši učesnik “Zadruge”, Stefan Karić. Ona se odmah oglasila za “Blic” i izjavila da ima prelom vilice zbog čega će morati da bude operisana.

– To se desilo u Vrdničkoj kuli, bili smo zajedno, prvo me je vukao za kosu, onda mi je lupio šamar ali krvnički. To nije bio blag šamar, nego onakav kako bi muškarac udario drugog muškarca. Izašli smo napolje, onda me je on opet jako počupao i udario pesnicom po lijevoj strani. Trenutno sam u bolnici, imam teške povrede, prijelom vilične kosti i povrede oka.

Slike sa svadbe na kojoj je pretučena Nataša Šavija

– On mrzi žene, bio je mrtav pijan, zbog toga se sve ovo desilo. Biće potrebno više operacija. Ne znam da li vilica moći da mi se vrati na pređašnje stanje u kojem je bila – ispričala je Nataša Šavija za “Blic”.